Friday the 13th




Tür : Korku
Gösterim Tarihi : 24 Nisan 2009
Yönetmen : Marcus Nispel
Senaryo : Damian Shannon , Mark Swift , Victor Miller , Damian Shannon (Kitap) , Mark Swift (Kitap) , Mark Wheaton (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Daniel Pearl
Yapım : 2009, ABD , 97 dk.

Oyuncular:
Jared Padalecki (Clay Miller) , Danielle Panabaker (Jenna) , Amanda Righetti (Whitney Miller) , Travis Van Winkle (Trent) , Aaron Yoo (Chewie) , Derek Mears (Jason Voorhees)

Konu:
Clay Miller kayıp kız kardeşini ararken, eski bir kulübenin kalıntılarına takılıp tökezler ve efsanevi Crystal Gölü'nden ormanın çıkardığı ürkütücü sesleri duyar. Çalıların altında başka birşey daha vardır.

Polisin ve orada yaşayanların uyarılarına rağmen Clay, yeni tanıştığı Jenna ile birlikte kardeşini ararken ulaştığı birkaç ipucunun peşine düşer. Ama öğrenecekleri düşündüklerinden fazlasını getirecektir. Çünkü Crystal Gölü'nün büyük ve karanlık bir sırrı vardır.

Traiser: http://www.youtube.com/watch?v=Kp276DOPQw0

Not: 1980 yapımı, gerçek bir korku klasiği olan 13. Cuma, 2009 yılı uyarlamasıyla tekrar beyazperdede. ......

Not 2: bilgiler alıntıdır.
.........

Kasap Jason iş başında. :twisted: Umarım Halloween'in yeniden uyarlamasına benzemez. Evet, daha kanlıydı, ama güzel değildi. Jason'dan umudum var. 2010 yılında da Freddy'yi yeniden beyaz perde de göreceğiz!

Uuu beybi diyorum sayın seyirciler. :twisted:
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Doğru söylüyorsun. Mesela yeniden çekilen Halloween'i pek sevmemiştim. Daha çok kanlı sahne vardı, ama ilk film gibi olamamış. Aynı zamanda Freddy vs Jason'u hiç söylemiyorum, tam bir hayal kırıklığıydı. Umarım Jason'a yazık etmezler.
 
Film seriyi devam ettirecekler diye klasik kovalamaç olmuş :D açıkçası diğer serilerin yanında sönük kalmış. Ben beğenmedim ama boş vaktin varsa izlenebilir..
Göğsüne pala giren bir adam, neyse.. :D kaptırdım kendimi filmi anlatıcam :D
iyi seyirler :D
 
Geri
Üst