mydukkan.com güvenilir mi?

Merhabalar güvenli sitelerde gitarlara bakıyordum ve gözüme Mydukkan.com (Mydukkan.com) çıktı. Zuhal müzik kadar geniş gitar marka ve modelleri var. Oradan alışveriş yapan varsa bana bildirebilir mi? Klavyesi eğik gönderme olsaılıkları nedir? Bozuk gitar gönderme olasılıkları? iade ve gitar değiştirme yapıp yapmadıkları. Çoğu gitarın ses deneme videosu var bazıları kendi çektikleri bazıları ise başka yerlerden alınma gitar resimlerinin arasına koyuyorlar. Fikirlerinizi merak ettim lütfen yazın.
iyi günler.
 
Kurulduğu günden beri müşterisiyim... tek bir yamuk görmedim duymadım. Sorun olursa da hızlıca iletişim kurulan bir işletme zaten.
Mutlaka kötüleyen de olacaktır ama detaylı sormak lazım... malum trafikte yol vermedi diye adam vurulan ülkedeyiz.. herkes kendi sorununu dünyanın en büyük sorunu zannediyor bazen.
 
10 sene önce bu siteden akustik gitar aldım. sonra tel pena gibi bir çok alış verişim oldu. ama son 3 yılda bir şey almadım.
 
Guvenilirdir ya. Ben ve etrafimda alisveris yapan cok oldu bir sorun cikmadi bu gune kadar. Cikan varsa sanssizlik diyebilirim ancak.
Lakin son sordugum akustik 12 tel icin mail adresimi ve telefonumi birakmama ragmen israrla bir bilgilendirme olmadi.
Mydukkanin sorumsuzlugundan degil musteri temsilcisinin öldügunden falan suphelendim.
Ölmediyse bi yazin elinizde var mi yahu?
Baktim yokmus. Temsilcinin durumu iyi yani...
 
10 küsür yıldır varlığını sürdüren ve benim de hiç bir sorun yaşamadığım, fazlasıyla güvenilir bulduğum bir yerdir. Sadece son bir kaç yıldır eskisi gibi geniş bir ürün yelpazesine sahip değil.
 
Bir ihtimal stokta var görünüp olmayan ürüne denk gelebilirsiniz ama bu ihtimal internetteki her satıcıda var. Yıllardır alışveriş yaparım sağ olsunlar hiç problem yaşatmadılar.
 
Sürekli alışveriş yaparım, manyetik, pena, takım tel vb. ne aldıysam hiç bir sorun yaşamadım, bence son derece güvenilir bir işletme. Ancak söz konusu alışverişiniz gitar olduğu için, hasar durumunu göremeyeceğiniz bir yerden almamanız belki daha iyi olabilir.

Neticede, alacağınız gitardaki içinize sinmeyen bir kusuru veya özelliği farketmeniz bazen fazla süre alabiliyor. İade veya değişim süresi (20 gün olarak hatırlıyorum) geçer ise iade etmeme hakları mevcut olabilir.

Ama satıcının da reyonunda/deposunda farketmeyebileceği ufak kusurlara takılmayacak iseniz başka türlü bir sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum.
 
Baktım ilk alışverişimi 15 yıl önce yapmışım. Son yıllarda fiyatlar çıldırdığı için alışverişim ol(a)madı malesef ama yıllar yılı hiç problem yaşamadım, yaşayanı da duymadım.
 
Geri
Üst