Rockout

Yine iki gün bakmadım kıyamet kopmuş forumda :) EY-1 falan neyime arkadaşlar. Bırakalım şimdi bunları. Programlar başlıyor. Bekliyoruz hepinizi. Bara ve gruba direk ağırlık veriyoruz artık. Klasik gitar neyimde bitti artik oh. LONG LIVE ROCK'N ROLL!!!
 
grup.. yeni şarkıların son hali şudur.. ilk fırsatta bakıyoruz bunlara..

pink floyd--another brick in the wall part 2
pink floyd--wish you were here
sting--every breath you take
toto--hold the line
survivor--burning heart
rainbow--temple of the king..
 
Efendim öncelikle destekleriniz için çok teşekkür ederiz.Çok harika başladı programınız malesef fazla kalamadık ama eminim aynı güzellikte devam etmiştir.Herşey gönlünüzce olsun dostlar.Tekrar görüşmek üzere..
 
Öncelikle vokalistinize burdan "bröaahh" demek istiyorum. Ben Ankara'da bu tarz müzikte bu adamın üzerine vokal dinlemedim. Çok rahat söylüyor, deli gibi de sesi var. Acayip tat verdi.

Grup, son izlediğimden bu yana inanılmaz yol katetmiş. Baya oturmuş grup. Her eleman ayrı ayrı kompedan olmuş işinde :D Davulcunuz saçını kestirmekle kalmamış, çok da güzel çalmaya başlamış. "Davulcu mu değişti?" diye sormuştum, çünkü bir önceki izleyişime göre gayet sağlam, sanki bambaşka bir davulcu vardı sahnede. :D

Onun dışında sound olarak denge çok iyiydi. Her enstrüman ayrı ayrı duyuluyordu. Size de söylediğim gibi bir tek elektroya sololarda az delay/az reverb gerekiyordu, ki ikinci yarıya pedal olmadan, direk mikserden yapıldı o işler, çok da güzel oldu. Basa da compressor/limiter lazım demiştim, fakat ikinci yarıdaki bas tonu çok güzeldi. Bu ayarlarla compressor'e falan da gerek yok.

Vallahi, anlatmakla bitmez. Bu grup, bu müzik tarzının, Ankara'daki en kral temsilcilerinden biri olmuş. Tek rakibiniz Süleyman Bağcıoğlu, kim tutar sizi :D

Bu arada istekte bulunmak istiyorum. Bu formatta grup bir de House of Pain çalsın, dinleyenleri tripten tribe koştursun isterim. :D
 
akın güzel yorumların için teşekkür ederiz.. ben kendi adıma söyliim.. senle konuştuktan sonra amfi ayarlarında biraz oynamalar yaptım.. bana da daha güzel gelmeye başladı ton.. zaten tech21 almakla ne büyük bir akıllılık etmişim çok iyi anlıyorum.. alet canavar.. tabi tolga sağolsun karşıdan da bayağı desteklemiştir tonları..
ben kendi adıma dün çok eğlendim çalarken.. tekrar teşekkür ederiz geldiğiniz için..
 
Çok saolun güzel yorumlarınız için. Emrah ilerleyen haftalarda daha çok görüşürüz sizinlede. Dün gece orda olmanız çok güzeldi.

Akın yorumlar için çok saol. Çok güzeldi dün gece. Tabi sen, Fırat ve Erdem'in orda olmasının katkısı büyük. Beğendiyseniz ne mutlu bize. Daha da güzel olcak her şey. Bu arada istek parçan içimi cız ettirdi :D Bende çok istiyorum onu ve en kısa zamanda eklemeye çalışıcaz.
 
Tansel, adam valla şahane bir bal kabağı :D

Genelde program bitince eve dönerken dönüşüyor. Korkumuz yok pek. Ama adamlarımız var. Eğer erken dönüşecek olusa süreyi uzatmanın bir yolunu buluruz :D
 
Geri
Üst