Rockout

Cuma gününden bazı fotolar..

clipimage0022wd.jpg


clipimage0028dy.jpg


clipimage0029fx.jpg
 
fotoğraflar içinteşekkürler zehracım, eline sağlık...yalnız Erdem'e kıyak geçtiğini görmedim sanma :)
bu arada bizi gelip dinleyen, dans eden ve yorum yazan herkese çok teşekkür ederiz
 
Fotoları ben çekmedim ne yazık ki! Ama çok güzeller bence dayanamadım görünce ekledim. Ehehehe biraz torpilli oldu cidden.. Umarım yakın zamanda bir makinem olur da daha güzellerini çekerim hepinizin ;)
 
bıravo demek istiyorum "ı" harfi ile. cuma günü izledim sizi, vokal başta olmak üzere tüm grubu çok beğendim. bunu grupta tanıdığım nsanlar olduğu için söylemiyorum gerçekten çok iyiydi. önünüz açık olsun.
 
Efenim fotolar da çok güzel olmuş..Şahsen çekilirken böyle olacağını tahmin etmiştim,resmen Erdem'e torpil yapılmış :D Asıl Alp'in karizma pozları vardı onlar nirde?
 
Dostlar dün (28 eyl) almış olduğumuz habere göre -ki bizzat yerinden alınmıştır :) - bundan sonra Cuma günleri Replik'te sizden önce alt grup olarak çalıcaz.Bizim için büyük onörr olacak efenim.Görüşmek üzere..
 
Malesef saat 01:00 olduğunda biz grupça balkabağına dönüşüyoruz.O yüzden fazla kalamadığımız için kusura bakmayın.Performansınız her zamanki gibi çok iyiydi..Görüşmek üzere..
 
canınız sağolsun emrahcım..

öncelikle gelen, dinleyen, eğlenen herkese teşekkür ediyoruz.. gerçekten çok güzel bir program oldu..

ayrıca meltem'e de ayrıca teşekkürler sahneye renk kattığı için.. hakikatten çok harikaydın dün meltemcim..o şarkıyı çok sevmem ama dün baya zevk alarak çaldım :)

haftaya yine bekleriz :)
 
Yok Akınım vokalistimiz değişmedi. Değişir mi hiç?? O gece Meltem bizi kırmadı ve bir şarkı söyledi bizimle. Çok eğlendik grupça. Şahane bir gece oldu. Emeği geçen herkese teşekkürler :)

Bu arada Zehra'nın fotoları gecenin atmosferini son derece güzel yansıtıyor. Süper fotolar için sağol Zehracım. Nice güzel gecelerde nice güzel fotolar bekliyoruz. Bir dahaki sefere sen eğlenirkende çekcezz ;)
 
Geri
Üst