Rockout

Ne güzel bir konserdi o... Umarım kısa bir süre içinde bir kez daha görüşürüz. Aşağıda birkaç fotoğraf var ODTÜ konserinden. Fotoğraflardaki sarı rengin baskınlığı sahnenin üzerine gerili sarı brandadan kaynaklanıyor. MT de sahne ustunu kapatmak zorunda doğal olarak, yağmur her an gelebilirdi çünkü. Buna da şükür diyorum, geçen yıl o branda kırmızı renkteydi. (Kırmızı brandalar ne yazık ki fotoğraf düşmanıdır, ton yakalayamazsınız).

rockout57dd.jpg


rockout42zt.jpg


rockout20io.jpg


rockaout16by.jpg


rockout35ei.jpg
 
Abdurrahman abi yine döktürmüş. Gerçi o fotoğraf çekerken biz dans ediyorduk ama... Ee tabii herkes işini yapsın:)
Beyler elinize sağlık... Ne deyim. Umarım başka sahnelerde, başka organizasyonlarda, başka baharlarda görüşürüz.
 
Ne kadar harika fotoğraflar. Ellerine sağlık Fotogrock.

Muhteşem bir konserdi. Uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştim. Seyirci inanılmazdı. Bütün parçaları hissettim resmen. Bu konserin böyle olmasında bize yardım eden Alper(saks.) ve Kerimcan'a (trompet) sonsuz teşekkürler. İyiki varsınız...
 
bu konserin asıl olayı akşamına sahne arkasında yaşanan güzel ortam oldu. rockout sahnedeki elektriğin fazlasını geceye saklamış. müthiş bi geceydi. bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum. ortam harbiden nefisti..
 
bitmedi tabi.. rockout bitermi yaw :D
14 mayıs saat 16:00 sularında ankara üniversitesi fen fakültesi şenliklerinde kaldığımız yerden devam edeceğiz.. bu sefer orjinal kadro olarak.. herkesi bekliyoruz..
 
Onursal bende çok heycanlıyım tekrar aynı sahneyi paylaşıcağımız için. Valla jam session falan dersek bir konuşalım. Çok keyifli olur bence :)
 
Abi Ellerine sağlık Fotogrock,ve tekrardan herkese çok teşekkürler.herşey için.umarım tekrar bi araya gelip çalıp söyleyip eğleniriz yine.Çok keyifli olur.
 
ortadoğunun en kıral müzük ötörütölerin onayını almak var ya canını yirim:)
rock out ile olmaktan ve yeniden rock'n roll ve blues ile arınmış olmaktan dolayı çok hissettiğim haz olağanüstü.bu arada ne mutlu ki böyle güzel bir günde hatıralı objektife döken dsotumuz için de teşekkür ediyorum.bizlerle birlikte eğlenen herkesi cumartesi günü funk off ile de ankara üniversitesinde eğlenceye bekliyorum sevgilerle ailenizin trompetçisi trumpeter-funk off
:)
 
erdem abijim, forumdaki yazını bugün okudum :( o güne kadar kimsenin kimseden haberi yoktu gerçekten. ama rockout' un gitaristiysen valla önünde saygıyla eğiliriz bundan sonra :) şenliklerde sizi izlemeyi çok istiyoruz. şenliklerde mutlaka izlemeye geleceğiz. bide tahmini olarak kaçta sahne alacağınızı bildirirseniz çok bahtiyar oluruz. saygılar...
 
Geri
Üst