squier bullet strat mı tele mi

Selamlar ben 4 yıldır klasik gitar çalan biriyim orta düzey hatta belkide daha üstü seviyede klasik çalıyorum ve şimdi elektroya geçmek istiyorum bütçem 8 civarı birşey ama belki biraz artabilir squier bullet serisine bakındım pek iyi bir seri değil galiba herkes öyle diyor ama malum fşyatlar sebebiyle bunlara düştük squier bullet strat ve bullet tele arasında kaldım bir arkadaş stratla daha iyi öğrenirsin frlan önermede bulundu tele hoşuma gidiyor çok arada kaldım squier affinity serisine de baktım ama nerdeyse iki katı fiyatına napacağım konusunda bi fikrim yok lütfen yardımcı olun önermede bulunun
 
oturdugum şehir rize burda pek bulamadım farklı şehirlerde de denemeden almak sıkıntı napsam önerirsin
Artvin'de 4 yıl çalışmıştım. Karadeniz sahil yolu ulaşımı Trabzon ve Rize'ye erişimi kolaylaştırmıştı. Kendini Rize ile kısıtlama. Günü birlik gidip deneyip alabileceğin Trabzon ve Artvin ilanlarına da bakabilirsin. Sadece Trabzon Ortahisar'da 6-7 tane gitar ilanı var.

 
Son düzenleme:
Aslında konu strat mı tele mi konusu olmuş.
Ben de strat öneririm. Uzun süre klasik gitardan sonra elektro gitar ile yeni bir başlangıç yapılacaksa strat olmasında yarar var.

İlerleyen süreçte biraz ilerletince kişisel istekler de daha açıkça anlaşılabilir olacaktır. İleride "tele istiyorum" denirse teleye geçilebilir veya ikinci gitar olarak tele alınabilir.

NOT: Klavye olarak da rosewood (koyu renkli) klavyeli bir strat öneririm.
 
Geri
Üst