Squier bullet strat gitarimi sx alder tele ile takas etmeli miyim

Merhaba arkadaslar sx bullet strat sss bir gitarim var birisi sx alder tele ili takas etmek istiyor ben tele soundu severim oncelikle zaten duman nirvana tarzindayim bana mantıklı geldi ama lütfen gercekten bilgili birisi yardimci olsun tesekkur ederim
 
Umarım sana layık olabilecek kadar 'gercekten' bilgiliyizdir. Allah muhafaza sözde bilgili birisi gelir de şimdi, seni yanlış yönlendirir.

Bizden ne tür bir yardım istiyorsun genç adam? Öteki gitarın sesi, hissiyatı hoşuna gittiyse takasını yap gitsin. Aynı şeyin laciverti iki tane gitar işte. Fiyatı da kalitesi de birbirine yakın.
 
burada bilgilik bir durum yok... görsel olarak yani kozmetik ve işlevsel olarak yani teknik birbirine denk iki gitarsa ve beğendiysen takas olur.... içine sinmeyen bir şeyler varsa da yapmazsın
Duman Nirvana tarzı neyse onu da iki gitarla da alırsın zaten ... çok bir fark yok gitarlar arasında
 
SX, Squier Affinity seviyesinde bir alet. Bullet biraz daha düşük kalıyor, ben olsam SX'i tercih ederim. Ama hani takas yapılır mı o sana kalmış, ben iki gitardan birini alma durumum olsa bu tercihi yaparım. Alacağın gitar nasıl kullanılmış vs. o işin başka parametresi çünkü.
 
Geri
Üst