Filofobi

alicim müthiş gitaristim, özledim lan biriniz gittiniz izmire ikiniz iskenderuna, musti de ispanyaya gidiyor ben mal gibi kaldım burda.

nasılsın demişin anladım, hiç bu kadar ii olmamıştın(anlarsın) :) hehehe

hadi öpüyom herkesi :)
 
ali benim mail adresi yukarıda biyerde var.profilimde de var. bana bi mail at.telefon numaranı da gönder. yaa bu yanlış anlama ve yanlış anlaşılma olayını artık kapatalım.

hepimiz kardeşiz.

brothers of metal.....
 
akgünüm menajerim, nasılsın yaw bugün konurda gördüm seni,yukarda bi yerde oturuyodum atlıcaktım valla :) emrah tuttu beni :)

lan burak nerelerdesin olm sesin soluğun kesildi...

kıvanç ve ali sizi de uygun yerlenizden öpüyom abicim...
 
yazlıktaydım gençler he he. Olm herkesi öpüyom burdan da chat odası olmuş mına koyiim. Olm onur bu arada delibassci ya pm at deiştirmedi hala başlığın ismini...
 
ana bak ben de cuma gününe kadar ank.dayım, c.tesi mersinde olcam, şööle iki günlük bi tatil yapim diyorum.

bu arada kıvanç ve ali de mersinde olcak, akgün ve burak gelerbilirseniz gelin lan mersine, çünkü herkes gider mersine siz gitmeyin tersine :)

başlık olayını hallederim burakçım, hadin öptüm hepinizi
 
yaa benim mesajı silmişler. niye silmişler anlamadim. ne yazdığımıda hatırlamıyom.ali, kıvanç, onur mersinde iyi eğlenceler..
 
önümüzdeki sene krova süt barında birer süt ve yanında vellocet borcum olsun size..:) ee mersindeki buluşma nasıl gecti.hala mersinde misiniz? neler yaptınız anlatın bakalım..
 
olm nbr?

ya uzun zamandir bakamadim internete ama artik bomba gibiyim... :twisted:

burakim ben ankarada degilim, bilgisayar ankarada ve tablar da. istersen sen bul google dan yine cunku ankaraya agustos basinda doncem.:kicsalla

hepinize kucak dolusu sevgiler.. :metalhead
 
filofobi kardeşlerim bir ara hep beraber msn den ya da izq dan görüşelim diyorum. Parçalar arasında saeçim yapmamıoz gerekiyor bence. Acele cevap atın. Ben hafta içi herhangibir gün 7-10 arası boşum. Size de uyan bir aralar buluşalım
 
burak kardesim,
msn den bulusmam imkansiz gibi burda affedin beni ama bence,
sarkilar iyiydi. daha calismadim ama klas parcalar bence. yinede problem cikarsa, begenmezseniz, degistririz abijim, bundan kolay bisey mi var? ;)

hadi optum hepinizi 8)
 
ya olm o deil klavye ağırlıklı bir kaç şarkı var onları çıkarmamız lazım felam. öyle işte belki içinize sinmeyten parçalar vardır onları diyorum ben.
 
Geri
Üst