Gitarı sıcaktan korumak

Arkadaşlar merhaba 30 ağustosta dumanın konserine gidicem ve en önde izleyebilmek için erkenden orda olmam gerekiyor. Ibanez elektro gitarimı da goturucem konsere Batuhana imzalatmak için . Gitarimin sadece kılıfı var hardcase yok ve o gün çok sıcak olucak.gitarin sap ayarının gitmesini veya bı akort bozulumunun olmasını istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım sıcaktan muhafaza etmek için. Nasıl bir alternatif sunabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Ya Bursa'da yaşıyorum Muğla'da bir ay kaldım ve o zmn sap ayarı gitmişti aynısını yaşamak istemedim sadece . Sap ayarı gitmez diyorsan cok iyi o zmn ztn telleri gevseticem gitmeden önce. Arkadaşlarım da yanımda olucak o yüzden gitarı koruruz.
 
Gitarı komple götürürsen konserden hiçbir keyif alamazsın, keyif aldığın anda gitarını çalarlar zaten. :D gitarının pickguardını götür sadece vidalarından söküp. Eğer gitarında pickguard yoksa bir strat ya da tele pickguardı al onu götür imzalat, bir noktada gitarını satman gerekirse de imza seninle kalır. Hem de konserde rahatça eğlenirsin. Gitarın temizlikleri sırasında da silinme gibi bir sorun olmaz.
 
Geri
Üst