Üstüne para verseler kullanılmayacak bir marka.3'lü paket almıştım hepsi 2 günde karardı 2.haftada patladı.Ben ernie ball 11-49 kullanıyorum uzunca dayanıyor. Floyd rose köprüyle oyuncak gibi oynamama rağmen kopmuyor kolay kolay.Ellerim çok terlemesine rağmen 2 haftada hafifçe kararıyor.kesinlikle pitbull. aylarca kullansan bile kararma yapmıyor, kopmuyor. tonu da çok güzel, fiyatı da uygun. daha ne olsun![]()
al sana kanıtı birader. fotoğraflardaki teller daha 1. paketim. neredeyse 5 ay önce almışım, hergün de en az 1-2 saat çalıyorumdur, gram kararma yok. tonu bile hala fenaa değil yani. çok mu nemli bir ildesin, nasıl çalıyorsun anlamadım ki.Üstüne para verseler kullanılmayacak bir marka.3'lü paket almıştım hepsi 2 günde karardı 2.haftada patladı.Ben ernie ball 11-49 kullanıyorum uzunca dayanıyor. Floyd rose köprüyle oyuncak gibi oynamama rağmen kopmuyor kolay kolay.Ellerim çok terlemesine rağmen 2 haftada hafifçe kararıyor.
Senden kanıt isteyen olmadı BİRADER ? Günde 1 2 saat çalmayla benim tellerim 5 yıl da gider 10 yıl da.Eskişehirdeyim çok merak ediyorsan.Çevremde bu telleri kullanan herkes şikayetçi bascısı da gitaristi de.al sana kanıtı birader. fotoğraflardaki teller daha 1. paketim. neredeyse 5 ay önce almışım, hergün de en az 1-2 saat çalıyorumdur, gram kararma yok. tonu bile hala fenaa değil yani. çok mu nemli bir ildesin, nasıl çalıyorsun anlamadım ki.
git sipariş verdiğin yerdeki yorumlara yaz o zaman. yazacaksan da niye benim mesajımı alıntılayıp karşıt görüş bildiriyorsun? bu benim düşüncem, deneyimim; o senin. banane senin ne düşündüğünden...Senden kanıt isteyen olmadı BİRADER ? Günde 1 2 saat çalmayla benim tellerim 5 yıl da gider 10 yıl da.Eskişehirdeyim çok merak ediyorsan.Çevremde bu telleri kullanan herkes şikayetçi bascısı da gitaristi de.
Şu an piyasada ki en ucuz tel Elixir..!!
Onu sökene kadar başka markalardan min 2 max 3 paket kullanırdım..