Satılık ESP LTD JM-II Josh Middleton Signature

Şehir
İstanbul
Takasa
Kapalı
Fiyat
45000
Para Birimi
TL
Forumdaşlar hatırlayacaktır, mevzuat değişmeden ve 1500 euro iken thomann'dan almıştım.. zaten birkaç ay sonra değişti.
Hakkında inceleme de yazmıştım, hayatımda çaldığım en iyi gitarlardan biri.. spec olarak zaten tam bir all-star.
Neden satıyorum... 2024 birçok markada yeni lansmanlar olacak umutluyum, biraz cihaz değişiklikleri biraz GAS...eee her aşk bitiyor. JM-II hakkında tek bir kötü lafım olamaz, muhteşem bir gitar ama elde olanlarla devam edip yeni heveslere de yer açmak lazım.

Takas ve pazarlık için yazmayın, mesaj atmayın, telefon istemeyin... çok net.

Fiyat:
Her zamanki mantığımı uyguluyorum... eskiden Thomann işi kolaydı, üstüne %18 koy gitar senin... sonra iş x2 olmaya evrildi Ben yine biri thomann'dan almış eliyle kapınıza getirmiş gibi düşünün fiyatlaması yaptım. Cangöz'den benzer ESP ürünlerine bakarsanız TR fiyatı thomann'ın %30-40 üzerinde. Yani Thomann'da bu gitar 38-39 bandında, düz mantıkla TR'de 55bin filan olurdu demek ki...
Ben de üstteki açıklama doğrultusunda 45,000 TL diyorum.
Kargo tercih etmem, orijinal ESP hardcase olmasına rağmen, elden alım önceliklidir.

Sıfırdan farksız, evde zaten herhangi bir anda 4 gitar var ve bu genelde keyif gitarı, arada sadece haftasonları filan çaldığım nadide parça... o yüzden toz zerresi, parmak izi, çizik vs YOK.
Çok yakın zamanda taktığım Elixir 10-46 var üzerinde - std E. Bir set de yedek elixir 10-46 hediyem.


 
Son düzenleme:
Merhaba, Schecter KM7 MK1 var ilanlarımda, umarım kısa sürede satılır ve bu gitarı alırım ancak bu fiyatlara kimse gitar alamıyor maalesef. Arayan soran da takas için soruyor. Kısmet :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Önümüzdeki hafta bir görücü gelecek... gençler sevişirse kısmetse olur... vazgeçtim diyene kadar ona sözlü ama bu vesileyle başka bakan varsa diyerek bir ilan güncelleme de yapalım...

güncel ... 17 Aralık
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
Son mevzuat bükücü ... thomann fiyatına 18% kdv ile getirilebildiğini görünce benim ne var ne yok indireceğimi sezdiler ve değiştirdiler, forum kusura bakmasın :)
 
Geri
Üst