Sahnede başınıza gelen en kötü olay neydi?

Sahnede başınızdan geçen en kötü olayları ve nasıl çözdüğünüzü ya da çözemediğinizi anlatabilirsiniz, hem sahne tecrübesi olmayan arkadaşlar da faydalanır
 
Monitör bozuldu, hem de tam ayağımın altında duran...
Sol kulağımla bası dinlerim, sağ kulağımla davulu derken çorba oldu konser.
5 kişilik sahnede rezil ile rüsvayı tek başıma oynamıştım.
 
Bugün başıma geldi. Küçük amfi+prosesör ikilisi ufak bi açıkhava konseri için yeterli olduğunu düşünmüştüm. Hem yetersiz oldu hem de amfinin ses kısıkken ayarladığım tonlar, amfinin sesini açınca tövbe estağfirullah bişey oldu. Bu ton rezaleti çalmamı da etkileyince artık ben de saldım.
 
Dün akşam Rebel Yell çalarken gaza gelip Steve Stevens gibi oradan oraya zıplayarak çalıyordum.Bacakları jimnastikçi gibi açarken benim kot pantolon ortadan yırtılmış.Deri paltom olmasaydı elaleme beleşe şov izletecektik.
 
2016 ya da 17 Aralık ayıydı, taksimde redrock diye bir yerde taşmektep konseri yapıyoruz, şimdi adı kirli depo sanırım...kapı açıldıkça içeri soğuk buz gibi bir hava giriyor bende tam köşede ceyranda kaldım, sahnede tabi şekil olsun diye sahneye de tişörtle çıkıyoruz...line check bitti daha ilk parçaya başlamadan birden karnım ağırmaya başladı deli gibi wc ihtiyacı duyuyorum altıma cırr diye kaçırabilirim o derece tam kararsız kaldım gitsem 10dk mal gibi diğer elemanları sahnede bekleteceğim herkes soracak ne oldu diye kabak gibi de wc ye koştuğum belli olacak kafamda bunları muhakeme ederken davulcu 4 verdi girdik parçaya 2 parça sonra kendiliğinden geçti karnımın ağrısı ama altıma sıçıyordum sahnede az daha :)
 
Geri
Üst