Satılık 2 adet Lambalı kafa amfi+ Bantlı eko-mikser 15,000 Tl

Şehir
İzmir
Takasa
Kapalı
Fiyat
15000
Para Birimi
TL
Vintage ürünlerimi paylaşmıştım ama bu 3ünü ayırarak satıyorum.
Öncelikle şunu anlatmam lazım; ülkemizin sayılı lambalı amfi tamir bakım üstadlarından İzmir'deki Kemal Encin abiye tamir ve bakım için emanet etmiştim fakat ömrü vefa etmeden aramızdan ayrıldı Kemal abi.
Öncesinde amfilerim devre olarak çalışıyordu fakat lambalarını edindiğim stok(sıfır haldeki vintage) lambaları taktığımda ses alamadığım için tamire götürmüştüm ve bakımdan geçirip eksiği varsa tamamlayacaktım fakat mümkün olamadı.
O kalabalık ve telaşe içerisinde ekipmanların bulduğum parçalarını alıp getirdim fakat Sonakord'un trafosu ,potans düğmelerini, tutacak sapını arayıp bulma fırsatım olmadı fakat not aldırdım. Er yada geç bakma fırsatı olduğunda bulunur diye umuyorum.
Diğer ekipman ise italyan Lem markasının Baby eko diye geçen BANTLI EKO makinesi. Kendi kanalları olan mikser ve eko cihazı orijinal 70lerden. Çok çok üst düzey bir cihazdır. Onun da bir elektrik sıkıntısı vardı, prize takınca elektrik gelmediği için tamire vermiştim.

3ünü toplu halde satıyorum. Ekonomiktir olarak çok çok iyi bir fiyata satacağım. Sadece Lem baby'nin yurt dışı satış fiyatları 1100 dolardan başlıyor. Orijinal Demir case'i içinde orijinal kırmızı kumaşları bile korunmuş halde bakımlıdır.

Amfilerim; Fender Blackface'in devre olarak birebir kopyası olan Sonakord bassamp modeli ve Lender'in 1960lar yapımı mükemmel modeli 4 power lambalı kafa.
Tipik sonakord-dinacord yada saund marka yerli amfilerin farklı özellikteki modelleridir. Diğer modellerden devre yapısı olarak da farklıdır.

3 ekipman hepsi beraber 15 bin liradır.
Mevlüt 05436535223
IMG-20220910-WA0000.jpg


IMG-20220910-WA0010.jpg


Lem Baby eko örnek videosu
 
Son düzenleme:
Geri
Üst