Rock çalmak istiyorum ama elektro gitarım yok.

Merhabalar ortaokuldayım ve rock müziğe oldum olası ilgim var. Ailemin yönlendirmesiyle aldığım bir klasik gitarım var ama rock-metal çalmak istiyorum. Ailemin ben klasik gitarı iyice özümsemeden elektro gitar alacağı da yok. Klasik gitarla rock çalınabilir mi? Gerçekten çok büyük bir arzum var ve elimde elektro (ya da en azından akustik) gitarımın olmaması moralimi çok bozuyor. Tavsiyeleriniz varsa çok mutlu olurum.
Aynısı benim içinde geçerli. Lgs öğrencisiyim 2 senedir yalvarıyorum aileme ama lgs'ye gir öyle alacağız diyorlar. 6 senelik, kuzenden kalma emektar klasik gitar var onunla idare ediyorum. İlk olarak tablar ile çalışmıştım ben. Sonradan 1 aylık kurs deneyimim oldu. Orada temel akorları öğrendim. Sonra dedim ben metal çalacağım, tablarla devam ettim. Elektro gitar gamlarını, parmak egzersizlerini vb. klasik gitarda denedim, yapmaya calıstım. Şuan 5 ay falan oluyor gitara başlayalı metallica, megadeth introlarını vs. çalabiliyorum. Ama tabii ki metal ve hard rock için elektro gitar baya önemli.
 
Aynısı benim içinde geçerli. Lgs öğrencisiyim 2 senedir yalvarıyorum aileme ama lgs'ye gir öyle alacağız diyorlar. 6 senelik, kuzenden kalma emektar klasik gitar var onunla idare ediyorum. İlk olarak tablar ile çalışmıştım ben. Sonradan 1 aylık kurs deneyimim oldu. Orada temel akorları öğrendim. Sonra dedim ben metal çalacağım, tablarla devam ettim. Elektro gitar gamlarını, parmak egzersizlerini vb. klasik gitarda denedim, yapmaya calıstım. Şuan 5 ay falan oluyor gitara başlayalı metallica, megadeth introlarını vs. çalabiliyorum. Kısaca zaman meselesi ama tabii ki metal ve hard rock için elektro gitar baya önemli.
Aynı kaderi paylaşıyoruz cidden. Umarım iyi bir sonuç getiririm lgs'de. Sana da başarılar dilerim
 
Geri
Üst