İstanbul Gitarist ve Davulcu Aranıyor - İstanbul-

İki senedir birlikte çaldığımız grubumuz müzik dışı sebeplerden birkaç ay önce dağıldı. Vokal ve bas gitarist olarak yeni bir grup kurmak istiyoruz. Öncelikle tek gitar ve davul alarak 4 kişi, sonrasında eğer ihtiyac duyarsak ritim gitar veya klavye eklemeyi düşünüyoruz. Prova-sahne-kayıt şeklinde ilerleyeceğiz. Daha önce kadıköy/taksim/ataşehir civarı birçok mekanda sahne aldık. Amacımız düzenli bir sahne temposu yakalayıp kayıtlara ağırlık vermek.

Daha önce repertuar olarak %75 türkçe piyasa %25 keyfi olarak şarkılarımızı belirliyorduk ve dinleyicilerden iyi geri dönüşler alıyorduk. Yine aynı şekilde ilerlemeyi düşünüyoruz. Yani hem duman,athena olacak, hem muse,rchp, deftones gibi gruplar olacak. İyi çalıp söyleyebildiğimiz sürece her türe açığız.

Sağlam bir ekip kurup iyi müzik yapmak istiyoruz.23 ve 27 yaşlarındayız ve müziği ciddi yapmaya çalışıyoruz. Gelen kişilerde 20-30 yaş arası olursa daha iyi anlaşabiliriz. Ancak yaş çok problem değil. Sağlam çaldığını düşünen ve birlikte keyif alarak müzik yapacağımızı düşünen kişiler ayrıntılar için instagramdan yazabilirler.

İg: alifurkanarican

Eski grubumuz: harambandofficial
 
Merhaba hocam elektro veya akustik gitar ihtiyacını belirttiğiniz parçalara baktığımda karşılayabilecek düzeydeyim. 26 yaşında İstanbul’da ikamet ediyorum
 
Geri
Üst