Ses kartı için yazılım şartmı

Simdi son yapilan arastirmalar ve deneyler isiginda kuantum fizigi kurallarinin gecerli oldugu kuantum dunyasinda fotonlar ne dalga nede parcacik ozelligi gosterir.

Yani hic bir sey kesin degildir, gozlemciye baglidir.

Yeterince inanirsan yazilimsiz kayit alabilecegini dusunuyorum.
Alamazsin diyen boomerlara ve sana sınır cizmeye kalkan egoistlere inanma...

Sadece inan.
 
Merhabalar,bu ses kartı muhabbetini yeni yeni öğrendim ama hala çok önemli şeyleri bilmiyorum acaba ses kartı için yazılım kesin midir?
Soruyu yeterince açık soramadığınız için yanıtlar da ona göre olmuş.
Meseleyi pek de bilmediğiniz için siz de soruyu açık soramamışsınız.
Olasılıklar şöyle:

1)Ses kartı için driver-yazılım lazım mı ?
Evet, elbette.
Ama aslında sizin sormaya çalıştığınız muhtemelen bu DEĞİL. Tabii meseleyi böyle algılamak, işi şakaya vurmak isteyenlerin işine gelmiş:) Bizim forum affetmez böyle şeyleri:)

2)Ses kartı ile amfi sesi almak için mutlaka bir amfi simülatörü vs gibi bir yazılım lazım mı ? demek istemiş olabilirsiniz.
Bunu sormuş olmanız olası ve mantıklı. Herhalde iki şeyden çekindiniz.
a) Yazılımın fiyatı-masrafı
b)Onu kullanmak için gereken beceriyi kazanmak, bunun güçlüğü vs.
Bu noktada yanıt HAYIR; ses kartına bağladığınız gitarı dijital olarak işlemek zorunda değilsiniz. Gitarı harici bir amfi simülatörü-prosesör vs çıkışından ses kartına bağlayabilirsiniz. Hatta bazı prosesörler zaten kendileri de ses kartı olarak iş görüyor.
Yazılımların tümü o kadar pahalı değil, ayrıca kullanmayı öğrenmek o kadar zor da değil.
AMA; dijital olarak yazılımla işlemenin gerçekten ciddi avantajları var. Çok fazla seçenek sunuyor.

3)Ses kartı ile kayıt almak için yazılım şart mıdır?
Kesinlikle EVET. Bu yazlımlar için de ucuz alternatifler var, ama bunları kullanmayı öğrenmek için bir miktar emek sarf etmek gerekiyor. Elbette basitçe gitarı bağlayıp kayıt yapmak KOLAY, ama bunu internette sunacak şekilde üst düzey hale getirmek çok başka bir beceri.
 
1. ihtimal ses kartının driver ihtiyacı var mı gibi bir soruysa win10 11 de falan artık çoğu kartı otomatik tanıyor. onun dışında driver tabiki yüklenir.

2. ihtimal gitardan çıkan sesi değiştirmek için ses kartı dışında yazılım da gerekmekte. guitarrig gibi şeyler mevcut bunun için
 
Geri
Üst