Zuhal müzikten alışveriş yapacaksanız iki kere düşünün

Mabatlarından sebepler yaratıp belki bunlar yüzünden olmuştur demek tr müzik marketlerinin hepsinde olan bir refleks sanırım ve gerçekten sorun bir lamba ise bunu 24 günde tespit edip bir lambayı çıkarıp yerine yenisini takmaya 2000 lira servis ücreti istemek de tam bir ........... boşluğa istediğinizi doldurun. Direkt e-devlet üzerinden tüketici hakem heyeti başvurusu yap dostum. Muhtemelen onlara bildiri geldiğinde hızla sorununu çözüp şikayetini iptal etmeni isteyecekler amfiyi teslim alana kadar etme aldıktan sonra da etme bırak uğraşsınlar.
 
Son düzenleme:
Bir tüpün soketinde fazlaca eğilmesiyle (kastedilenin bu olduğunu tahmin ediyorum) pinleri zarar görebilir veya dibindeki baskıyla çatlayıp kullanılmaz hale gelebilir.. EL84'lerde tube retainer olduğu için bir 12ax7'nin zarar gördüğünü varsayıyorum.

Amfide başka hasar yoksa bir tüpe 3-4.000 TL oldukça fazla tabii..

Servise bırakmadan önce de cihazlarınızın fotoğrafını çekin..
 
Son düzenleme:
6 ay sonra lambalarda sorun olması 6 ay ürünü kullanmanız kullanıcı odaklı bir sorunu akıllara getiriyor ancak yapmış oldukları savunma yanlış. Servis ücreti yüksektir bu gibi marketlerde başka bir yere götürüp sadece lambadaysa sorun değiştirmek daha mantıklı olacaktır.
 
Geri
Üst