Ekipman Yükseltme Önerileri.

Merhaba arkadaşlar, 3 haftalık Jackson DK2 Dinky ve Marshall MG 30 DFX Amfi kullanıcısıyım, odaklandığım tazlar Anadolu Rock'tan tutunda, Metallica, Guns N'Roses, Malmsteen gibi birbiriyle hiçte alakası olmayan müzik tarzlarıdır. Bu iki ekipman dışında ne tür takviyeler yaparsam bu 4 farklı tarzı bir çatıda toplayabilirim? Ya da en azından nasıl bu tarzların her birine yakın tonlar elde edebilirim ? Tek ricam Manyetikleri değiştirmemi önermemenizdir ;) sizi dinliyorum.
 
Amfi modellemeleri gerçekten başarılı bi "iyi bir" prosesör edinmekle başla derim, hatta tech 21'in sansamp ürünleri işini görür amfi modellemesi konusunda.

Prosesörler gerçekten kaliteli olmadıkça analogların yanında yalnızca geçici çözüm olarak kalırlar.

Tavsiyelerim boss mt2, ds1 edinmen ve hatta ds1'i mümkünse ADD+ modifiyesi bulunanı temin etmendir. NE artısı var dersen mid boost ve true by-pass özellikleriyle standart ds1'ların önüne geçmektedir, mid boost özelliği doğru kullanılırsa "gaz" tonlar alabilirsin.
 
sansamp gt2, triac, yada behringer gdi21 gibi bir analog pedalla ana karakterini oluşturabilirsin. bunun yanına ekleyeceğin bir overdrive yada boost pedalı da sololarda öne çıkmanı sağlar + iyi bir wah pedalı da alabirisin.
 
Öncelikle bir mxr 6 band eq ve geniş aralıkta bir distortion pedalı alman seni istediğin tonlara yaklaştıracaktır ama eq daha yararlı olabilir tabi üstüne düşmen lazım, kurcala bol bol eğer alırsan.
 
Geri
Üst