Relic telecaster yardım

Nitroselüloz boyayı nerden elde edebilirim sanayiden bulabiliceğimi söylediler internet üzerinden alıcağım boya kaliteli olur mu ve boya üzerine cila yine atılacakmı yoksa nitroselüloz boya içerisinde galiba sertleştirici bir sıvı var o yeterli olur mu ?
Öncelikle kesinlikle atlamamanız gereken nokta dolgu verniği. Ağacın üstüne direkt boya atılmaz, atarsanız ağaç emer ve çirkin olur. Güzelce ve ince zımpara ile zımparalanmış ağaç üstüne dolgu verniği, onun üstüne nitroselülozik boya, onun üstüne de nitroselülozik vernik atılması gerekiyor. Bu üç bileşenin temini konusunda boyatma öncesi hem kaportacı veya araba boyayan herhangi bir yere hem de internete biraz sorup soruşturmanız gerekiyor.
 
Merhabalar uzun süredir gitarla uğraşamadım iş güçten gitara emg nin pasif manyeyiği h4 ü takacağım bu yüzden köprüyü değiştirmem lazım humbuckerlı versiyonunu takmak zorundayım humbuckerlı versiyonlarının hepsi modern köprü şeklinde modern köprüdede gitarın arka tarafından tel takılıyor benim öyle bir sistemi yapabilme olasığım varmı eğer yoksa eski kül tablası tele köprüsü stilinde humbuckerlı versiyonu yok kendi köprümü boyutlarını ayartlatıp kestirsem yine olur mu ?
 
Geri
Üst