Grup ve müzisyen ilanları için hangi platformları kullanıyorsunuz?

Birçoğumuzun bildiği ve benimde uzun yıllardır kullandığım garaj sitesi grup veya müzisyen aradığımızda ilk baktığımız yerlerden biriydi. Diğer farklı platformları paylaşabiliriz. Facebook grupları yada siteler gibi gibi..
 
Aktif olan facebook gruplarını ya da en azından insanların kontrol ettiği yerleri de (en azından işinize yarayanları) eklerseniz iyi olur. Bir dönem facebook'ta aratıp birkaç tane gruba yazmıştım, pek bir geri dönüşü olmadı. Biraz fantastik bir olay benim ilan ama yine garaj şu ana kadar açık ara en çok işe yarayanı, onun da daha iyi olacak diye app'ini yaptılar ama daha kötü etkiledi sanırım.

musizyen net bir süredir tekrar hareketlenmeye çalışıyor gibi, arada bakıyorum ama maalesef kimse yok. Alternatif bir yer olmasını isterdim ama şu an buna çok uzak durumda.

Bir iki telefon uygulaması da denemiştim, onlar biraz aktif ve işe yarayabilir, benim için pek işe yaramadı ama aratınca gelen en popülerlerden bir iki tanesi denenebilir. Denediklerimin isimlerini hatırlamıyorum.
 
Geri
Üst