Satıp sonra yine aldığınız ekipmanlar ?

Bugün aklıma geldi, çünkü "acaba yine GT-1000 Core alsam mı?" diye düşünüyordum.
Şu an için hatırladıklarım:
  • Digitech RP-20: İkinci seferde ikinci el almıştım. İkinciyi de sattım sonra... Kendi devri için inanılmaz bir cihazdı, kullanımı daha kolay olsa bugün bile işe yarardı, ama eski teknoloji olduğu için çipler hafızayı çok kısıtlıyor ve sadece sabit algoritmalar üzerinden ton yazılmasına izin veriyordu. İkinciyi forumdan Ant Balcı'ya satmıştım, severek kullanıyordu.
  • Mooer Red Truck: İkinci halen duruyor.
  • POD Fasülye: İlk POD fasülye 1.0'ı satıp POD XT'ye geçtim. Pişman oldum, sattım ve yine eski model fasülyeye aldım. Ama artık 2.0 olmustu versiyon (aynı kasa gibiydi...). Uzun süre kullandım bunu, bir noktada demode oldu ve sattım.
  • Cort Viva Gold: İnce kasa olan Kore malı ilk Viva Gold inanılmaz bir gitardı çalım rahatlığı olarak (Gövdenin akçağaç olması çok garip bir durumdu tabii...) Elden çıkardım bir noktada, ama sonra Endonezya olanından (bu çok daha etli ve hantal bir gövdeye sahipti) bir tane daha aldım. Olmadı tabii, ilki ile alakası yoktu gitarın. Ne zaman ne ara sattım onu bile hatırlamıyorum.
 
Nux Mighty Space ama 2 kere beğendiğimden değil, ikinciyi birisi adına önayak oldum aldık ama alamadı, şu an sıfır olarak satılık ilanım var.
Tereddütsüz bilerek ve isteyerek 2 kere aldığım en önemli şey Schecter KM-7 lambo orange. Artık discontinued, o yüzden şu anda radarımda KM-7 Artist mk3 var.
Amfilerden 2 kere aldığım ve hala duran Roland microcube gx bir de tam 2 sayılmaz ama Katana 50 ve 100'ü hem mk1 hem mk2 şeklinde almıştım ama tam aynı amfi değil aslında.
Boss drive ve disto pedallardan da muhtemelen 2 kere aldığım birkaç model kesin olmuştur zaman içerisinde.
 
Boss GT-8. iki kere.

- İlkinde tonları beğenmedim. Sattım.
- İkincisinde 4 kablo metodu ile pre amfisini devre dışı bırakarak, kaliteli bir amfi ile kullanırım diye aldım. Efektler iyiydi ancak; By-pass konumunda dahi amfi karakterini bozduğunu fark ettiğim için tekrar sattım.

Boss Ds-1, Sd-1 kaç kere alıp sattım artık hiç hatırlamıyorum. Amfi / gitar değiştikçe sürekli gelip gidiyorlar. Sonra illa bir alternatifleri çıkıyor yine satıyorum.
 
Geri
Üst