Kiesel Gitar

Bu gitar benim de dikkatimi çekmişti, kişisel tercih olarak rengi bana pek uymadı ama eğer beğendiysen, kağıt üzerinde çok güzel duruyor gitarın özellikleri, manyetiklerini bilmiyorum, Kiesel hiç denemedim o yüzden çok detaylı bilgi veremeyeceğim ama dediğin gibi güzel şeyler ben de duydum Kiesel hakkında.

Aycan Abi'den yenilerde gitar aldım her konuda çok yardımcı oluyor, Kadıköy'de dükkanı var, gidip denersen aklında hiç soru kalmayacağına eminim. Gitmeden bir yazarsın ama.
 
Bu gitarı 1.5 sene önce çaldırmıştı bana Aycan. Sonrasında Kiesel fanı oldum :) Bunu değil ama beyaz bi Aries aldım kendisinden.

Bu gitar hala kafamı kurcalar. Epey etli bir sapı vardı. LP gibi. Manyetiklerin özel bir olayı vardı ama hatırlayamadım. Ben Kiesel'lerin en çok manyetik-volume pot ilişkisini seviyorum. Bu gitarda da o şekilde. Epey gainli bir tonu clean'e kadar çekebiliyorsunuz. Şekli itibarı ile modern-high gain aletler ve o soundlara çok da iyi cevap veriyorlar ama ben clean-hafif kırık tonlarda strat yerine split-coil yapıp Kiesel'i kullanıyorum aldığımdan beri. İşçilik, akort kararlılığı vb. muazzam.

Ben tavsiye ederim açıkçası :)
 
Geri
Üst