Penguen

ya bu Ersin'i anlamak mümkün değil zaten, adam kendini felaket küçük görüyor....
Normalde onunla tanışmak için bir sürü şeyden feragat edecek kız tanıyorum, yine bu son sayıda üşendiğinden olsa gerek kısa bir hikaye yazıp kendini ezmeyi tercih etmiş...

yine özel ekte de öyle.. biz evde penguenleri özel dosyalarda saklarken (tamam özel dosya yok belki ama saklama eylemi kesinlikle var) adam tamamen pengueni bilinçsizce okuyan küçük bir kesime odaklanmış...
olmuyor Ersin... :)


ayrıca penguen tayfasının Oğuz Aral vefasına ne demeli??
günümüz seviyesizlik ve yüzeysellik dünyasında bir örnek
 
şimdi bu haftaki sayısını bi değerlendirelim :
kapak biraz vasat ,vatandaşa sorduk ve oduncu rte artık fermuarda yuzden penguende eksikliği hissedliyorpolitika ve ohannesburgerlerin oldugu bolum ude pek sevmedim açıkçası,met üst te idare eder,lombak kısmı güzel bak,genco da artık eski tadını kaybetmeye başladı sıkıyor yani bu herif hep böyle bi moron olarak mı kalacak ya aşsın artık kendini,deli hikayeleri güzeldi onu sevdim,alpay erdem de idare eder,ersin vasattı doğallığı abartıyor biraz,esinin sallama muhabbeti güzeldi,yiğit iyidi,top box 3 te 2 en sonuncu hikayeyi begenmedim,altay öktem bir kaç haftadır kötü bence,serkan her zamanki gibi bomba,umut zaten süper komik bi adam.30 trilyonu olan adamı da tuttum ,ugur gürsoyun geliştirmesi lazım esprileri,selçuk erdem de idare eder,gani mujde keza,yumurtalar da göze çarpan bi şey yoktu,erdil paso hayvanlara çalışmış iyi de olmuş
velhasıl kelam bu haftaki sayı pek iyi değildi daha iyi işler çıkarabilir bu ekip
 
Traa demiş ki:
Bu arada bu haftaki sayıda Penguen'in ilk sayılarında bulunan "deli hikayeleri" geri dönmüş

Bahadır Baruter dergi içerisindeki kimi sorunlardan ötürü belli bir süre hiçbir şekilde yazım çizim işine girmeme, sadece yayın kurulundaki işlerine devam etme kararı almıştı. Hatta bunu Hürriyet'te yayınlanan bir röportajda da sebep belirtmeden söylemişti. Nihayetinde 4. sayıyla beraber bu geçici döneme son verip Fatih Solmaz ile beraber Lombak köşesine geri döndü.

Lombak'ın yerine Süper köşesini hazırlayan Fatih Solmaz ile Hakan Karataş da daha önce olduğu gibi Deli Hikayeleri'ne geri döndüler.
 
Penguen geçen haftaki bu kapağıyla epey kahkaha attırmıştı bana.

_226_kapak226.jpg


Bu hafta ise mükemmel işlemişler gündemi. Penguen'i görünce tüylerim ürperdi, epey bir üzüldüm. Helal olsun ama adamlara. Birçok basın yayın kuruluşunun gösteremediği tepkiyi gösterdi.

_227_kapak227.jpg
 
birbirinden güzel 2 kapak. ama tabi anlayana :evil:

bu haftaki sayısı pek hoşuma gitmedi. ama yiğit özgürün gönül işleri hikayesi hoşuma gitti. hanife teyze ;)

saygılar
 
Umut Sarıkaya'nın askere gitmesinden sonra Ersin coştu. Almanya'dan gelen çocuk, altın günü gibi iki muhteşem köşeden sonra bu hafta da patlatmış çok güzel bir köşe. :LOL: Çok hoşuma gitti.

Son dönemlerde Esin Özbek de okuyucularından gelen fikirlerin de yardımıya çok hoş çizimler çıkarıyor. Takip edilesi..
 
Yiğit pek bi fena geldi bu hafta bana :roll: Sanki sarhoşmuş ya da morali çok bozukmuş gibi... Umarım yaratıcılık yitimi değil, yalnızca bu haftaya özgü birşeydir..
 
Ersin'in coşma nedeni biraz da okuluyla alakalı sanırım...
bir ara (yani okulu tam gaz devamken) çok tırt şeyler yapmıştı, zaten bir Sandık İçi bölümünde de "son gün çalışmaları yaptım" demişti

ben Esin Özbek'le birlikte Cem Dinlenmiş de derim ve Genco'nun Yalan Dünyası- Kolpa Grosso da iyi gidiyor (Sönmez Karakurt)
 
Geri
Üst