Home stüdyo için bilgisayar tavsiyesi

Arkadaşlar merhabalar evde kendi çapımda bilgisayar ses kartı referans monitör ile bir home stüdyo kurma durumundayım. Amfimi sattığım için artık amplitube veya benzeri programlar kullanacağım ve kayıt alacağım.Ama bilgisayardan çok iyi anlamadığım icin sizlerden bilgisayar tavsiyesi isteyeceğim.Sıfır olarak alacağım 25-30 bin tl aralığında marka ve model tavsiyeleri bekliyorum.Herkese teşekkür ederim.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Anladığım kadarıyla oyun bilgisayarlarından uzak durmak lazım bu iş için daha önce Hp oyun bilgisayarı vardı kardeşimin ve iyi gelmemişti bana.Teşekkür ederim.
 
Benzer amaçlar için kısa süre önce Huawei Matebook 14 aldım. Memnunum. Aydınlatmalı klavye, dokunmatik ekran, gizlenmiş kamera, parmak izi okuyucu, tersine şarj gibi özellikler de kullanım konforu açısından avantaj sağlıyor. Aşağıya linki bırakıyorum.

 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Hocam dediğiniz modeli inceliyorum makul gorunuyor listeye ekliyorum.Benim dikkatimi aynı zamanda macbook air m1 cekti.bu cihazı tecrübe edenleriniz var mıdır acaba
 
Tereddütsüz apple ürünleri derim... yıllarca envai çeşit ve kapasitede laptop ve desktop kullandım... ilk macbook'umu aldığımda yıllar önce iki kavram kafamda el değecek kadar somut şekilde anlam buldu.... pişmanlık ve gecikmişlik hissi resmen vücuda geldi dokundum.... eskisi gibi diğer cihazlara göre inanılmaz pahalı da değil... ne yap ne et apple evrenine gir müzik işi için derim....
 
Hocam ben de Apple ürünlerini çok sıcak bakıyorum şu an fakat benim bütçemin el verdiği model en baz model 8 GB ve 256 ssd içeriyor. Acaba bana yeterli olur mu bu işler için. Mesela birkaç sene boyunca değiştirmeyeceğimi de düşünürsek.Macbook Air için de tabletin bir tık üstü diyorlar ama siz ne dersiniz?
 
Geri
Üst