Ferrasi'ni parçalayan bilge: Gelmiş geçmiş en beceriksiz oto galerisi elemanı

"Almanya'da 24 yaşındaki bir mağaza çalışanı, otomobil fuarına götürdüğü 110 milyon TL'lik Ferrari F40 ile kaza yaptı ve araç kullanılmaz hâle geldi."

Sizce bu adam, patrona telefon açıp ne demiştir?
Patron durumu öğrenince "olsun evladım, canın sağolsun, cana geleceğine mala gelsin" demiş midir?


Şaka bir yana...
"tünelden geçerken kaza yaptı."
Başka araca çarptı demiyor yani...
Sizce bu zeka küpü, arabayı çarptığında ne yapıyordu?
Bence geri zekalı olan patron, ya bu araba " hadi evladım al şu anahtarı bas git " diye elemana verilir mi ? Yani bir çekici parasından yırtmaya çalışırken araba mortingen ştrase olmuş
 
Bence geri zekalı olan patron, ya bu araba " hadi evladım al şu anahtarı bas git " diye elemana verilir mi ? Yani bir çekici parasından yırtmaya çalışırken araba mortingen ştrase olmuş
Arabanin degeri 3.2 milyon dolar.
Cekiciye 11 mil mesafe icin olsa olsa 1000 dolar odemekten mi cekinecek? :)

Benim aklima reklam veyahut sigorta parasi gibi alengirli seyler de geliyor. Muhtemelen sorusturma sonuclansa bile aciklanmayacak ama haberi takip edecegim. Bakalim neler olmus.
 
İnanılmaz bir karizmaydı adam. Ne otomobil umursarım ne F1 normalde, ama bu adam başkaydı. Aklıma geldikçe üzülürüm adamın son haline.
Hafızam beni yanılmıyorsa, "Coulthard yol vermedi, hayır Schumacher hata yaptı" geyiği vardı, halen de bitmemiştir. Spiker "Coulthard kenara çekti, Michael göremedi" filan diyor. Schumacher muhtemelen tümüyle kasıtlı yapıldığını düşünüyordu.
Yok ya, bu adamlarda ki goz refleks bizim deneyimleyebilecegimiz tecrubeler degiller.
Schumi bilmiyor mu ayagini gazdan cekmeyi...
Kaza olsa zaten ilk cebe cekip kenarda cekici beklerdi.

Pasalar gibi butun izleyicilere 4 teker bana fazla mesaji verdi 😁

O sinir de bence kazaya degil, kendi aracinin tekerinin kopup mercedesin kirilmamasinaydi. Garaja onu sormaya gitti muhtemelen.
 
Başka bir açıdan bakarsak, ya kasitli yapıldiysa ya da yaptirildiysa bu kaza :) Zaten çok az sayıda olan bir araç... Araçın var olan sayısını giderek düşürmek, daha da nadir hale getirmek olabilir amaç... Çunku buna benzer yontemlerin baska alanlarda yapilmisligi var. Kimse o kadar degerli bir araci , tecrubesiz birine vermez.. o araca sahip biri, asfalta cikartip risk almak yerine kesinlikle nakliyeyi secerdi bence... Yanlış hatırlamiyorsam iki versiyonu var F40'ın.. Sınırlı uretim olan versiyonda, araçı daha da hafifletebilmek için cam yerine, polikarbon malzeme falan kullanılmıs kapilarda ve çok az adetle üretilmiş o modeli... Daha detaylı bilgisi olan varsa bu gibi durumlar ile alakali yesillendirsin bizi :)
 
Son düzenleme:
Muhtemel senaryo, galerinin elinde 1 den fazla aynı araçtan var, hepsi sağlam sigortalı ve bu olay tamamen reklam amaçlı kasten yapıldı.
 
Uçak düşüyor abi yani sonuçta uçak bu herhalde ferrariden pahalı olsa gerek dimi yani bana sasirtici bi durum gibi gelmedi konu paradan açılmışken milyarlarca dolar geldi aklima kisa yillar içerisinde eriyip giden central bank you know what i mean buna hala şaşırıyorum ama...
 
Geri
Üst