Bunun hangi notalar olduğunu yazabilecek var mı

  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
Screenshot_20240601_005259_Gallery.jpg
 
Olur tabii, yazarız.
İlk akor La minör...
Şaka şaka...
"Ben çok az okuma-yazma biliyorum, bana kitap okusana" der gibi olmuş.
Saçma bir talep yani. Hangi birini yazalım? Ciddi bir mesaj ise çok yazık, çünkü troll mesajı gibi duruyor şu haliyle
Değişik filan değil. Gayet basit bu notalar. Senin daha fazla nota öğrenmen lazım. Kimse sana bunların tümünü yazmaz burada oturup, yazsa da bir anlamı olmaz. Nota ile çalacak isen, bir zahmet nota öğreneceksin.
Ha tabii bu çift el (piyano) için yazılmış gibi duruyor, gitar notası filan da değil yani. Eğer bunu anlayacak kadar bilgin yoksa, bunu da öğrenmen gerekiyor.
 
Fa anahtarı farklı gelmiş olabilir, gogıla aratıp bakın.
"Bana birisi o ikinci dizeği açıklayabilir mi ?" dese anlarım. Ama adam bana bu notaları YAZIN diyor. Daha ne desem bilemedim.

Adamdaki farkındalık bu düzeyde değil 🤣 Bir sayfa notaya bakıp "Sen bana bunu yazsana" diyor:) İki dizekli nota partisyonu olduğunu fark etmiş mi acaba?
Fa anahtarını sol gibi çaldı diyelim, çıkan sesler tuhaf geldi, o yüzden de mesaj yazdı belki? Peki ama piyano çalıyor da Fa anahtarını bilmiyorsa, buna ne demek lazım?
Piyano çalmıyor da bunları gitarla çalmaya çalışıyorsa, o iki dizeği aynı anda çalamayacağını fark ediyor mu? vs vs... Nereden tutsam elimde kalıyor, saçma sapan bir şey.
 
Forumun yöneticisi, eger banlayacaksan da delikanli gibi butun profili yazdigim her konu ve yazdigin her kelime ile bu profili silmezsen "ADAM DEGİLSİN"
 
Hayir bu forumun yoneticisi oldugunu zanneden sahis, zamaninda bakti bu tiplere tahammul etmeyen "kaliteli insanlar" yazdiklari her seyi silerek gitmeye basladilar, o zamandan beridir sozde " bilgi birikimi amaci guderek" yazilanlarin silinmesini engelleyerek guya iyi isler basardi.
Sil ulan profilimi, yazdigim her sey ile sil!
 
Geri
Üst