Ses kartı ve elektro gitar ayarları

Arkadaşlar kendime bi elektro gitar aldım çok öğrenmek istiyorum.Sonrasında çevremdekiler amfi yerine ses kartı al dediler onu da aldım.Ableton live indirdim,ses kartının ücretsiz plug-inini indirdim.Başta dip sesle ses alabiliyordum biraz kurcaladım programı dip ses gitti ama ses de hepten gitti tele vurunca sadece cızırtı geliyor.Hiç bi şekilde ayarlayamadım çok anlamadığım için.Gitarım şu

IBANEZ GRG170DX-BKN GIO RG Serisi Black Night Elektro Gitar​

ses kartım da şu

Focusrite Scarlett 2i2 Gen 3 USB Ses Kartı​

hoparlörümde ve kulaklığımda jak girişi olmadığı için abletondan girişi ses kartı çıkışı hoparlör yaptım.Bana ayarlar için yardım eder misiniz kamera açabilirim.Lütfen yardım edin analyışı kıt biri değilim.Teşekkür ederim.
 
macbook yoksa VoiceMeeter uygulaması ile yapılabiliyor fakat gecikme olduğundan pek kullanışlı olmaz.

en iyisi hoparlörü ses kartına bağla. 3.5 mm çıkışından bağlayabilirsin.

plugintorrent sitesine, opera tarayıcıyla, vpn açarak gir.

orada reaper veya fl studio DAW programlarını kur. cubase veya ableton tam sürüm crackli de bulabilirsin.

plugintorrent'tan yine efekt, amfi ve ir dosyaları indirebilirsin. bence direkt helix native indir.
muadil olarak tonex max, amplitube, bias fx de olur.

bunlardan bazıları direkt program olarak açılıyor bazıları ise sadece VST plugin olarak iniyor.
VST plugin olanları DAW programının içinden yükleyip açman lazım. örneğin helix native sadece VST plugindir, Tonex max tek olarak açılabilir (standalone program).

diyelim Reaper DAW içinden Helix Native load yaptın ve sinyal zincirine sadece Helix Native pluginini ekledin. Helix Native plugin'i ek bir pencere olarak açılır. Orada sanki Helix LT prosesörün varmış gibi overdrive - amfi - cab - reverb - delay gibi basit bir sinyal zinciri oluşturup düzgün elektro gitar tonları alabilirsin. helix amfilerinden litigator veya placater amfilerinden birini seçebilirsin.
 
Geri
Üst