Ankara Evde ve Sahnede Birlikte Müzik Yapabileceğimiz Güzel İnsanlar Arıyoruz

Merhaba arkadaşlar,

İki yakın arkadaş olarak yıllardır müzikle uğraşıyoruz. Son dönemlerde ikimiz de doktorluğu bırakıp özel sektöre geçtiğimiz için kendimize vakit ayırabilmeye başladık ve birlikte bir şeyler yapmaya başladık. İkimiz de gitar ve bass çalabiliyor ve söyleyebiliyoruz, bu nedenle genellikle 1 bas 1 gitar olup entrümanları değiştirirerek bir şeyler yapıyoruz. Evimde problem yaşamadan saat 22'e kadar çalıp söyleyebiliyoruz.

Bar grubu olalım, düzenli olarak sahne alalım ve buradan ekonomik olarak bir kazanç sağlayalım noktasında değiliz. Daha çok evde ve stüdyoda çalalım, kaydedelim, iki üç ayda da bir iki sahne çıkarsak hiç fena olmaz düşüncesindeyiz. Ekipman ve yatırım yapma problemimiz yok, evimde de youtube vs için kayıt alabileceğimiz her türlü ekipman mevcut. Youtube'a video çekip yükleyelim, stüdyoda grupça prova alalım, evde de akustik davul olmadığından dolayı kendi çapımızda takılıp düzenli olarak bir araya gelip beraber müzik kafasındayız kısaca. Birlikte müzik yapabileceğimiz arkadaşlar arıyoruz.

Oturup beraber bu şarkıları öğrenip yapalım, sahne için de ileride iyi olur dediğimiz repertuvarları link olarak buraya ekliyorum.

Aklımızda planlara göre 1 baterist ve 1 klavyeci ile sağlam bir şeyler çıkarabileceğimiz düşünüyoruz ama sıfırdan kurulan bir oluşum olacak sonuçta, her türlü katkı, destek, farklılık hem renk katacak hem de olayı başka bir yerlere götürebilecektir. Ulaşmak isteyen arkadaşlar instagramdan beni ekleyebilirler. ( erenncaann )

Planladığımız ana repertuvar linki


Bir kadın vokal arkadaşımız aramıza katılırsa eklemeyi düşündüklerimiz


Akustik olarak çalmayı planladığımız repertuvar

 
Arkadaşlar merhaba, grubumuza davulcu ve gitarist arayışımız sona erdi, forum aracılığıyla tanıştık ve birlikte devam etmeye karar verdik.
Klavyeci bir arkadaşımız aramıza katılabilir diye düşünüyoruz.
Kadın vokal için grubun ana üyesi değil ama sahnelerde bize bazı şarkılarda eşlik edebilecek bir kişi olursa iyi olur diye düşünmekteyiz.
 
Geri
Üst