Satılık Headrush PEDALBOARD Gitar Efekt Prosesörü

Şehir
Kocaeli
Takasa
Kapalı
Fiyat
30000
Para Birimi
TL
Headrush PEDALBOARD Gitar Efekt Prosesörü



Muhteşem bir cihaz. Çok iyi durumda herhangi bir işlevsel sorunu asla bulunmuyor. Dokunmatik renkli ekran ile Avid Eleven’in muhteşem ton kalitesi, cihazı en üst seviyeye taşıyor. Cihaz hakkında detaylı bilgi için aşağıdaki açıklamayı okumanızı tavsiye derim.



Şimdiye kadarki en güçlü gitar efekt ve amfi modelleyicisi.

Güçlü bir dört çekirdekli işlemciye ve özel Eleven® HD Expanded ™ DSP yazılımına sahip olan HeadRush Pedalboard®, yola çıkmaya hazır, yere koyulabilir board şeklinde, bir gitar FX işlemcisinde bulunan en çok yönlü, gerçekçi sese sahip ve duyarlı amplifikatör, kabin, mikrofon ve efekt modellerini sunar. Yüksek çözünürlüklü ve ultra duyarlı 7 inç ekran, tonlarınızı eşi görülmemiş derecede gerçekçi ve sezgisel bir şekilde anında oluşturmak ve düzenlemek için dokunmanıza, kaydırmanıza ve sürükleyip bırakmanıza olanak tanır.



Ultra Duyarlı 7 inç Dokunmatik Ekran

HeadRush Pedalboard'un kalbi, 7 inç dokunmatik ekran (Özel Patent Bekleyen Teknoloji) ve gitarist merkezli, sezgisel bir kullanıcı arayüzüdür - inanılmaz hız ve doğrulukla tonlarınızı anında oluşturmak ve düzenlemek çok kolay, kelimenin tam anlamıyla sadece dokun, kaydır, sürükle ve bırak.

Büyük ekran ayrıca canlı performans sırasında, özellikle ayak pedallarını ve / veya 'Eller Serbest Modunda' harici bir expression pedalını kullanarak tonları ayarlarken net geri bildirim sağlar. HeadRush Pedalboard ile ilgili her şey, saniyeler içinde harika gitar tonları oluşturmayı basit, hızlı ve sezgisel hale getirmek için tasarlanmıştır.



Turneye hazır!

Dayanıklı, yola çıkmaya hazır çelik şasi

Sahnenizi düzenli tutmanıza yardımcı olmak için tabana yerleştirilmiş bir kablo yoluna sahip, dayanıklı, yola çıkmaya hazır bir çelik şasiye yerleştirilmiş olan HeadRush Pedalboard sahnede kullanılmak üzere düşünülmüş birçok özellik içerir. İnanılmaz derecede parlak, renk atanabilir LED'ler ve özelleştirilebilir OLED yazı şeritleri her bir ton için 12 ayak pedalının mevcut görev atamasını ve durumunu gösterir. Konserleriniz içinsetlist (şarkılarınıza özel tonlar) oluşturmak için bile sürükleyip bırakabilirsiniz. HeadRush Pedalboard bir sahne gitaristi için gerekli her türlü donanıma sahip.



İnanılmaz Gerçekçi Modellemelerden Oluşan Sürekli Genişleyen Kitaplık

HeadRush Pedalboard, 46 amfi, 15 kabin, 300 IR, 10 mikrofon ve 63 efekt ünitesinden oluşan ve sürekli genişleyen bir kitaplık içerir! Tüm HeadRush modelleri, eşi benzeri görülmemiş bir doğruluk ve ağzı açık bırakan doğal dinamik tepkiye sahip en değerli gitar ekipmanlarının birinci sınıf modellemeleridir. HeadRush, kullanıcı istekleri ve geri bildirimlerine göre yeni modeller ekleyerek bu kitaplığı genişletmeyi taahhüt etmektedir.



Third Party Harici IR Desteği ile Sınırsız Ton Genişletme

HeadRush Pedalboard, kutudan çıkar çıkmaz mükemmel şekilde yakalanmış 300'ün üzerinde IR ile birlikte gelir. Bunlar, Marshall, Fender, Vox, Orange ve diğer büyük markalardan esinlenilen en tarihi gitar kabinlerinden bazılarıyla İngiltere'de bulunan bir stüdyoda titizlikle oluşturuldu! USB ile bir bilgisayara bağlandığında kendi üçüncü parti IR'lerinizi sürükle ve bırak yöntemiyle yüklemek çok kolaydır. HeadRush Pedalboard, 1024 ve 2048 örnek uzunluklarına(sample) sahip IR' ler için neredeyse sınırsız depolama alanına sahiptir.



Hareket Halindeyken Modunuzu Seçin

Farklı pedal modları arasında gezinmek hiç bu kadar kolay olmamıştı! Hareket halindeyken Stomp Modu, Rig Modu, Hibrit Modu, Setlist Modu veya Şarkı Modu arasında geçiş yapın. Modlar arasında geçiş yapmak için en soldaki ayak pedalını basılı tutun, çok basit!



Eller Serbest Düzenleme

Eller serbest düzenleme modunu kullanarak, herhangi bir parametreyi eğilmeye gerek kalmadan ayarlayabilirsiniz. Ayarlamak istediğiniz modele atanmış olan ayak pedalını basılı tutun, parametreyi seçin ve ayarlarınızı değiştirmek için expression pedalını kullanın!



Kaydet ve Yükle İşlevine Sahip Gelişmiş Looper

HeadRush Gigboard, performanslar sırasında parçaları katmanlamak için kullanabileceğiniz veya ilham geldiğinde bir şarkı yazma aracı olarak kullanabileceğiniz gelişmiş bir yerleşik looper a sahiptir. Altyapı müziği ile birlikte çalmak için WAV ve MP3 ses dosyalarını Looper'a yükleyebilir ve ayrıca yeni döngülerinizi WAV dosyaları olarak kaydedebilir ve dünyayla paylaşmak için “”USB Aktarım Modu” ile Mac / PC'nize aktarabilirsiniz.



Reverb / delay efekt kuyruğu uzaması özelliği ile tonlar arası aralıksız geçiş

Tonlar arası aralıksız geçiş, HeadRush Gigboard a özel bir özelliktir ve tonlarınızı hatta komple ekipman presetinizi değiştirdikten sonra bile herhangi bir reverb veya delay efekti kuyruklarının çalmaya devam edeceği anlamına gelir. Bu şekilde sinyalde herhangi bir kesinti olmaz ve ekipmanınızın akıcı ve kesintisiz olmasını sağlar.



Doğrudan Kayıt ve Reamp için Dahili USB Ses Arabirimi

HeadRush Pedalboard’un USB bağlantısı, bir bilgisayara kayıt veya tonunuzu yeniden seslendirme(reamp) dünyasının kapılarını açar. HeadRush Pedalboard bilgisayarınıza bağlandığında, 24 bit 96 kHz ses arabirimi olarak HeadRush Pedalboard'u seçebilir ve kullanabilirsiniz! Reamp seçeneğini seçerken, bir amplifikatörün ton rengini önceden kaydedilmiş bir ses sinyaline ekleyebilirsiniz - bu durumda, DAW yazılımından HeadRush Pedalboard a ses gönderebilir ve ardından onu DAW yazılımınıza geri kaydedebilirsiniz. Bu, zamandan tasarruf etmek için kullanışlıdır çünkü önceden kaydedilmiş bir gitar parçasının sesini, aynı bölümü tekrar manuel olarak çalmak zorunda kalmadan değiştirebilirsiniz.



İhtiyacınız olan tüm bağlantılar

HeadRush Pedalboard, herhangi bir performans durumunun üstesinden gelmek için ihtiyacınız olan tüm bağlantılarla mevcut sisteminize sorunsuz bir şekilde entegre olur. ¼ inçlik bir gitar girişini, (2) XLR çıkışını (toprak kaldırma anahtarıyla birlikte), (2) ¼ inçlik TRS çıkışlarını( amplifikatör veya line seviyesi arasında değiştirilebilir), 5-Pin MIDI giriş / çıkışını artı bir dahili ¼ inç stereo FX Loop bağlantısnını (sinyal zincirinin herhangi bir noktasına pedallarınızı vb. harici ekipmanınızı entegre etmek için) bir arada bulundurur. HeadRush Pedalboard,mevcut ekipmanınızı birleştirirken yeni ses olanakları dünyasının kapılarını açar.



Pedalboard Özellikleri

• Sezgisel dokunmatik arayüze sahip 7 inç yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekran

• Güçlü özel tasarlanmış dört çekirdekli DSP sistemi

• Reverb / delay için ayarlanabilir efekt kuyruğu uzama özelliği ile tonlar arası aralıksız geçiş imkanı

• Efekter, pedallar vb. harici ekipmanlar ile entegre etmek için ¼ inç Stereo FX Loop

• Neredeyse sınırsız sayıda harici IR(Impulse Response) yükleme desteği

• USB üzerinden bilgisayarınıza kaydedin ve re-amp özelliği ile sesinizi yeniden düzenleyin (24 bit / 96 KHz'e kadar)

• Sahnede kullanım için Hands-Free (Eller serbest) düzenleme modu

• Kaydetme / geri çağırma işlevli gelişmiş looper

• ⅛ "(3,5 mm) aux girişi

• ¼ "(6,35 mm) kulaklık çıkışı

• Özel renkli LED'lere sahip ayakla kontrol butonları

• Yola çıkmaya hazır çelik şasi

• MIDI girişi ve çıkışı

• Üniversal güç kaynağı, standart IEC AC kablosu dahil

• Uyumluluk: OS X 10.11 veya üstü, Windows 7 SP1 veya üstü

• Boyutlar: 610 x 305 x 89 mm

• Ağırlık: 7.26 kg



IMG_5034.webp
IMG_5035.webp
IMG_5036.webp
IMG_5037.webp
IMG_5038.webp
IMG_5039.webp
IMG_5040.webp
IMG_5041.webp
IMG_5042.webp
IMG_5044.webp
IMG_5045.webp
IMG_5046.webp
 
Geri
Üst