Cenotaph

bu cihan akün neden hiçbir röportajda yok yada hiç ön planda... ne bileyim adamın sesini bi raven woods da duyduk lan...ne iş yapıyor bu adam halkla ilişkilermi ??
 
yinemi 'Dungeon' demekten kendimi alamıyorum. tanıdığım bir sürü kişide benimle aynı fikirde

umarım Ses düzeni hakkında ciddi bir girişim olur.
 
umarım bu sefer albüm kapağında ürkütücü şeyler görürüz :) sürekli davulcu değiştiriyorlar acaba neden :( hayır yaniii goremaster ve semin barbar yetmedimi diyeceğim ama grubun kendi bileceği iş bize dinlemek kalıyor sanırım :)
 
bu arada cihan akün gruptan ayrıldımı,,yoksa kısa bir süreliğinbe aramı verdi ?? ayrıca yurt içinde yeni albüm için kimle anlaşacaklar ?? vee albüm ne zaman çıkıcak..yerli grupların elemanları neden sallamıyorlar fan ları :)
 
afissns6.jpg
 
CENOTAPH İZMİR KONSERİ İPTAL


NEWS:
-CENOTAPH YENİ ALBÜMÜ İCİN AMERİKALI SİRKET UNMATCHED BRUTALİTY RECORDS İLE ANLASTI..ALBÜM DÜNYA CAPINDA BU LABEL DAN YANINLANICAK AYRICA
ALBÜM YURT İCİNDE ATLANTİS MÜZİK TARAFINDAN YAYINLANICAK...
 
obaaaaaaaaa !!! ama izmirli arkadaşlar için üzüldüm açıkcası...atlantis den başka firma bulamadılarmı...angerepidemic varken...neyse bizi ilgilendiren albüm.hayırlısı olsun.fakir ama groov lu bir grup.
 
Cenotaph röportajının da yer aldığı,
CHAOS Heavy Metal Fanzine 3.sayı çıktı!!! 72 sayfa,2 ayrı dergi(36sayfa CHAOS + 36sayfa ücretsiz röportaj eki,tam 23 röportaj!!!...) Bulunmayan illere ÜCRETSİZ kargo!!! ayrıca satış noktaları:

Akmar Pasajı'nda Atlantis Müzik ve Hammer Müzik (İstanbul)
Rock Store ve Full Müzik (Ankara)
Çaput Gotic Shop (İzmir)
Şenol Heavy Metal Shop (Bursa)
Heavy Metal Market (Çanakkale)
Voodoo Bar, İri Kedi, Üniversite Kitabevi, Yeşilçam Video (Kütahya)
Dövmeci Mustafa (Altınoluk-Balıkesir)
Dünyayı Kurtaran Sahaf (Adana)
Beyaz Karınca (Kdz. Ereğli)

Tek beklenti EMEÐE SAYGI!!! periyodik yayınlanan(2ayda 1) CHAOS'un her 3sayısı da bir mail atıldığı takdirde kargoyla ÜCRETSİZ tedarik edinilebilinir.

http://www.akademi-bulteni.net/news.php?readmore=60

chaosmagazinecumbusu@hotmail.com
info@chaosmagazine.net

www.chaosmagazine.net
 
CENOTAPH LIVE @ 20 NISAN CUMA ITÜ ROCK FEST ISTANBUL



CENOTAPH Amerikali brutal death metal sirketi UNMATCHED BRUTALITY RECORDS ile yeni albümü icin anlasti,Albüm dünya capinda Unmatched brutality records tarafindan yayinlanicak ve dagitilicak,Yurt icinde albüm ATLANTIS MUZIK tarafinda cok yakinda raflardaki yerini alicak.

UNMATCHED BRUTALITY RECORDS bünyesinde bulunan diger gruplar:
BRODEQUIN,DEVOURMENT, GUTTURAL SECRETE ,DEAD FOR TEN WEEKS,INFECTED MALIGNITY,INSIDIOUS DECREPANCY,LITURGY,CUMCHRIST, RETCH, HUMAN MINCER gibi underground piyasada taninmis gruplar..
daha fazla bilgi icin
www.unmatchedbrutality.com
 
çok sevindim bu habere...yeni bir cenotaph manyağıyız ama hastasıyız bu grubun...bu arada cihan akün ne zaman devam edicek grupla ?? ve birde albüm kapağı felan vs.vs varmı ?? hazırmı ?
 
güzel video olmuş gerçekten.coşkun abi yaptı sanırım video yu.gelişmeler neler.albüm kapağı,yeni bir parça ? gerçi youtube da dinledik bazı parçaları canlı olarak ama.neyse başarılar diliyorum.ultraguttural kalalım.
 
Geri
Üst