Epiphone Les Paul Standard ve Custom arasındaki farklar

Uzun uzun yazıpta vaktimi boş insanlarla harcamak istemiyorum. Lafı nereden nereye çektiğini bu yazılanları okuyanlar görebiliyor. Ben seni güzel güzel uyardım, sonunada:) ifadesini ekledim ne anlama geliyorsa bu lanet olası ifade m.ö kalmış insan getir o bile anlar ortada tatlı dil olup, polemiğin olmaması gerektiğini. Bana kahve ağzı gibi konuşuyorsun vs... demişsin. Ortada öyle birşey olduğunu sanmıyorum. Sonuçta yazdıklarım ortada açık ve net. Senin yazdıkların daha doğrusu yazamadıklarında ortada içinde argo kelimelerden başka birşey yok, sokak çocuğu dili resmen. Eğer ortaya kahve ağzı ile konuşuyorsun " ehehe artiz misin len sen" gibi(hiç argo yazım yok ama mübarek adamın yazısında en az 20 tane küfür etmişim öyle yazmış uyanık arkadaş) kelimeler edeceksende düzgün yazmayı öğreneceksin, iftiracı insanlar gibi yazmadığım şeyleri bana yükleme gayreti içinde bulunmayacaksın.


Senin şu yazını okuyan insanlar zaten ne olduğunu tahmin edebilirler. Önce yutup abimize kötü kötü laflar, daha sonra bana, daha sonra saçma argo kelimeler... Birde üniversiteli olduğunu söylüyorsun...:D Sadece gülüyorum. Yani polemik çıkartmak istesem senin yaptığın gibi küfür falan ederek yaparım bunu. Sanal ortam ile yeni tanıştığını varsayarak şuan yüklenmemeye çalışıyorum sana ve üslubumu bozmadan yazıma devam ediyorum. Yutup123458 zaten açıklamış hulkekmek arkadaşımızın yazdığı saçma mesajları. Yok küfür edermişte bilmemne yaparmış. Sende onun söyledikleri ile gaza gelipmi yazdın bunları? Üniversiteliyim diyorsun ulan hiçmi anlayamadın burdan klavye başından küfürler ederek bir yere varılmayacağını! Mesajında gayet hakaret etmişsin ama ben etmiyorum şuan. Bendemi hakaret/küfür edeyim onu mu istersin. Ana avrat düz... bumu! Ne değişecek? Hayatım boyunca kavga etmedim etmemde. Ayrıca Kro diye tabir ettiğimiz maymunsal yaratıklardan da nefret ederim. Senin yukarıda ki yazın ile seninde bu gruba dahil olduğunu düşünüyorum. Ama böyle olmadığını bir sonraki mesajında göreceğiz küfürler falan mı yoksa modern çağda yaşayan bir insan gibi konuştuğunu...


Ayrıca benden sana bir tavsiye ilk önce forumlarda birşeyler yazarken Türkçe yazmayı öğren bence. Zira şu yazdıklarından pek birşey anlaşılmıyor ve bu sitede daha 'Türkçe' yazamayıp 'Turkrock' forumlarında polemik yaratan insanlar pek sevilmiyor.
 
kimsenin anasına filan sövüldüğü yok ki benim yazdıklarımda herhangi bir küfür yok. yutub'a da laf maf ettiğim yok adamı gaza getirmeye çalışma. ki türkçeye uygun olmayan hiç bir şey de yok o yazıda. anladığım kadarıyla müzisyenlik bakımından kendimi tatmin edemiyorsun ve bu yüzden de forumda bilgi almaya çalışan insanları meşgul ederek bilinçsel masturbasyonunu yapıyorsun. emin ol ne dediğimi ve karşımdaki insanın ne dediğini senden daha iyi anlayabiliyorum. lafının sonuna gülücük koyman hiç bir şeyi değiştirmez zira 10 yaşındayken gelip arkadan küt diye enseye vuran sonra da "ehehe şaka lan" diyen varlıklardan farkın kalmaz. bu forumda bir bilgi vermeye çalışan insanların yanında senin gibi polemik biblolarının olduğunu öğrendiğim iyi oldu. zira müzik zevkimi zerre etkilemeden forumla olan ilişiğimi kesiyorum. sen de ansiklopediyi ve türkçe sözlüğü açıp araştır bakalım tüm yazdıklarımda kaç tane küfür var. zira "salak" bile demedim kimseye. sense ana avrat düzlemekten bahsetmişsin. türkçeyi de kelimesel ve anlamsal yönlerinin yanında, noktalama işaretlerine kadar çok iyi bildiğime emin olabilirsin. ve evet üniversiteliyim. eğer kafa yapınla zeka seviyen örtüşüyorsa (yani zırnık küfür olmayan bir yerde anaya düzlemekten bahsetmenden dolayı bile en kısa yoldan anlaşılıyor yapın) senin ömrün boyunca salyaların akarak izleyeceğin bir üniversitenin en yüksek bölümlerinden birinde olduğumu söyleyebilirim.

bu arada orada tek yabancı kelime "cool"dur ki eğer ki türkçeye bu kadar takıntılı haldeysen arapçadan, ingilizceden, fransızcadan gelen kelimeleri de reddetmelisin. şahsen benim ismim fransızca kökenli bir kelimeden geliyor. çoğu kişinin de isimleri farklı dillerden gelir. konuşurken söylediğin "selam" kelimesi bile arapçayla iç içedir. eğer ki dünyadaki insanların ve dillerin birbirinden etkilenmesine bu kadar karşıysan... bilemiyorum. ki bunun konuşulması gereken yer de burası değildir. ama uyarmama rağmen, o kelimenin türkçe olarak tam bir karşılığı olmamasına rağmen laf yiyorum ya bravo. "hayır onun karşılığı geniş karakterli demektir" dersen türkçenin çok anlamlı olmasından yola çıkarak "geniş karakter" lafının ne anlamlara geldiği çokça tartışılabilir. istediğin cevabı yazabilirsin buraya. zira bir daha bu siteyle alakam da olmaz. bilgi almaya çalışan bir insana çıkıp da "şövalyenin gerçek yüzü" gibi veya "artist artist" gibi laflarla mahalle aralarında insanın önünü kesip de "o kızı ben seviyom lan bırak peşini" diyen lavuklardan farkın yok sanki. bak istediğin oldu. yeni üye küfretti. ama sana değil işte. hani belki anlamazsın; açıklayayım dedim.

son olarak da "yutub abimize" diyerek yavtaklandığın adama en ufak bir şey demediğimi aklı selim her insan görür ki elli kere de "yutub nickli arkadaş güzelce uyarmıştır keşke önce o uyarsaydı" demişimdir. allahtan aynı şehirde değiliz de bu kafadaki insanlar, çıkıp yolda "hasan ağbi şu lavuk sana bakıyo kesin kaşınıyor ha" deyip yanındaki daha kıdemli gördüğü adamı kıl olduğu şahsa saldırtırlar.
 
ve tabii ki tam şu an yeni gördüm. bazı şeyler satıyormuşsun; gitar, amfi vb. e tabi link bırakmak için böyle araya girceksin reklam olarak. hayırlı satışlar.
 
Yazdığın şeyler ortada olupta hala inkar eden bir kişiye ben kim olursa olsun gerizekalı derim. Sana demiyorum bak ortaya attım. ;)

Ne noktalama işareti kullanabilen, ne büyük küçük-küçük harf kullanabilen birisinin. 'türkçe'yi çok iyi yazıyorum, noktalama işaretlerinede çok dikkat ediyorum' diyen birisi bı lafında ve yazamadığı şu yazısında kullandığı türkçe kelimesini bile Türkçe diye yazamıyorsa ben o adamın aklından şüphe ederim. Resmen gerizekalıdır o. Sana yazmıyorum ortaya attım yanlış anlama yada anla farketmez bu saatten sonra. Ayrıca senin üniversiteyi bırak ilkokulu okuduğundan bile emin değilim. Buradan görünen bu. Kro'sun işte daha ne apaçık ortada.Bunu normalde klavyeden yazmaktansa yüzüne söylemeyi tercih ederim. Her kim olursa olsun...

Konuyu yanlış yere açmışsın işte gerizekalı daha ne cebelleşiyorsun bana laf yetiştirmek için. Milletin sap ayarı kaçar gelir bizi bulur. İnsan gibi yada hayvan gibi bir şekilde uyardım ben defolup gideceksin sabit başlığa.. Daha uzamanın ne anlamı var.
 
Konuyu yanlış yere açmışsın işte gerizekalı daha ne cebelleşiyorsun bana laf yetiştirmek için. Milletin sap ayarı kaçar gelir bizi bulur. İnsan gibi yada hayvan gibi bir şekilde uyardım ben defolup gideceksin sabit başlığa.. Daha uzamanın ne anlamı var.[/quote]

sanırım bunun kararını sen değil de moderatörün vermesi gerekiyor.Kurallar falan diye söylenildiğine göre kişilerin nereye gideceğini forum kullanıcıları değil moderatörler karar verir.Mod birşey demedikten sonra birmilyon kere defol git desen ne fayda eder.Başlık kilitlenir uygun görülen yere başlık sahibi yönlendirilir.Aranızdaki çatışmaya birşey demiyorum çünkü beni ilgilendiren bir olay değil.
 
@ yutup

Hocam yanlışın var indeks başlığını incelersen

Fender Meksika VS. Fender Amerika

Gibson SG Standard vs 1961 Reissue

Bc Rich Beast vs Jackson Kelly KE 3

ESP eclipse2 hakkında Gibson les paul ile farkları vs.


Gibi başlıklar olduğunu göreceksin. Bu başlıkta indeksdekilere tıpatıp uyuyor. Yani bir kural ihlali yok.

Badsolo içindeki Troll ü çıkarmış zaten tutabilene aşkolsun.
 
Boşverin arkadaşlar ya hepimiz anladığım kadarıyla farklı farklıda olsa bir şekilde üniversite okumuş veya okumakta olan müzikle uğraşmayı seven insanlarız. Biri başlığı yanlış açtı veya açmadı, bunu uyarmalıyız veya uyarmamalıyız polemikleriyle işin içinden çıkılamadığı gibi şu ortamı daha da dibe çekmekteyiz.

www.turkrock.com da ciddi bir alım - satım piyasası ve ciddi bir bilgi bankası vardır. Gerçekten ama gerçekten kaliteli müzisyenler, müzisyen olmaya çok hevesli insanlar ve müzisyen olmasada gerçekten kaliteli insanlar vardır sizlerinde taktir ettiğiniz gibi... Peki neden bu mükemmel konumu daha yukarılara çeken yapıcı bir dialog yerine böyle sinirlerimizi yükseltip, böyle sayfalarca tartışma mesajları açıyoruz...

Keşke yapmasak...

Not: İzninizle şu an gördüğünüz ama görmezden geldiğiniz ya da gerçekten sinirinizden göremediğiniz bir konuyu göstermek istedim

Saygı ve Sevgiler
 
Espriyi ciddiye almışsın gibi gördüm fakat büyütmenize gerek yok bi smiley yüzünden bu kadar tartışma yersiz tabii.

Ben soruna 2 sini de denemiş birisi olarak yanıt vereyim.(15 er dakika 2sini de uzun uzun clean/drive olarak denedim)

Standard epi. daha güzel geldi öncelikle söyliyim bunu :)
sustain daha uzundu clean daha güzeldi slash tonuna cooook cok yakındı.

Custom'a ısınamadım
Tarzdan dolayı da olabilir.Elime ec1000 deluxe aldım 10dakika sonra fenderi aldığımda fender ilah gibiydi :)
Customda lespaul tonu yok.
Sapı daha ince daha hafif.Standard top plusdı denediğim fakat ağır ve kalın bir sapı vardı.
Shredci olduğum icin sevmedm ama fenderden vazgeciren tek gitar diyebilirim.
Fakat fender aldm o ayrı :)
 
Geri
Üst