schecter gitar tavsiyesi

Merhaba yeni gitar alacağım aklimda olan modeller damien 6 platinum (sabit köprü) ve hellraiser special fr ama floyd rose special olduğu için emin olamadım ikisi de kore yapımı sizce hangisi daha mantıklı
 
İlk floyd-rose'lu gitarımı çok büyük hevesle almıştım. Beğendiğim sanatçıların whammy bar ile yaptıkları bir takım hareketler beni çok etkiliyordu. Onları denemek, öğrenmek ben de yapmak istiyordum. Normalde hiç whammy bar oyunları içermeyen parçalarda bu tarz dokunuşların nasıl olacağını denemek istiyordum ve alınca çok mutlu olmuştum.
Bir iki yıl içinde hevesimi baya bi almıştım. Floyd-rose bana güzel bir kabiliyetten çok eziyet gibi gelmeye başlamıştı. Ayarında kullanmak başlı başına bir meziyetti ve kendimi o kadar yetenekli bulmuyordum. Olur olmadık yerlerde kullanmanın da ne kadar itici bir tarz yarattığını deneye deneye görmüş oldum. Bana çok şey kattı, öğretti ancak sonraki gitarlarım hep strat veya sabit köprü oldu.

Eğer floyd-rose ile bir hayalin, planın, projen yok ise "sabit köprülü olan modeli tercih et ve mutlu mutlu kullan" derim.
 
Geri
Üst