Rest

Radyoda çalması bence de iyi olur. Ama Rest arkadaş istemezse sizin de yapabileceğiniz birşey yok o parçaların çalınması adına sadece.
 
Atalay demiş ki:
Radyoda çalması bence de iyi olur. Ama Rest arkadaş istemezse sizin de yapabileceğiniz birşey yok o parçaların çalınması adına sadece.

ya benim nickimle bir baglantisi yok Bugra olayin, nicki ben cok onceden almistim, imkan olsa degistiririm ama gerek yok kasmaya..

birbirinizi yemeyin dostlar, ben grubun adinin devam etmesinden gurur duyuyorum harbiden, o kadar emek var sonucta..

Alp biraz kendi uzerine, hatta ikimizin uzerine alinmis olayi, cunku grubun internet uzerinden butun reklamini 2 yildir ben ve Alp yaptik sonucta, gelen tesekkurler de sanki hala biz grupta caliyormusuz gibi bir hava uyandiriyor. (hadi ben farkedilmem de :roll: vokal unsuru falan filen)
Oysa bizim olayimiz artik sadece internet uzerinden dagitim yapmakti,
ama gercek su ki bugun rest in o demosunu dinleyen birisinin o sarkilari canli dinleme imkani yoktur, en azindan vokali..
Haberiniz var midir bilmem ama bundan 4.5 sene once kaydedilen rest adi altinda baska bir demo daha vardir, ve o grupta su anda calan kimse yoktur :) yani bu demek degildir ki grup bitmistir, hayir sadece yenilenmistir, eskiler de eskide kalmistir.. Isin ilginc tarafi su, bu demo
2003 sonunda yapildi ama bu aralar internette bi popularite kazandi, gec kalinmis bir olay yani.. hatta gecen ay haber.gen.tr de yayinlandi, Alp e hala birsuru mail geliyor sagdan soldan.. ama onun elinde olan bir olay degil bu..

sonuc olarak,
:arrow: ben kendi adima, o demodaki 3 sarkinin (aksam yildizi, bir an olsun, uzak artik) soz yazari ve bestecisi olarak sarkilari artik internette rest adi altinda paylasimdan kaldirmaya ve yayinlamamaya karar verdim (diger iki sarki icin birsey diyemem, yazari deha, nasil isterse)

rest i dinlemek isteyen gider sahne aldigi barda dinler..
artik bu konuda yorum yapmak istemiyorum sahsen..
sevgiler
 
Bu demo konusunda gelen teşekkürlere tabii ki üstüme alınırım,o demo da Deha Ben ve Saygın hariç hiç kimse söz sahibi değil...

Saygın bana radyo da şarkıların çalınmasını istemediğini söyledi ve bende o yüzden o yazıyı yazdım,deha isterse kendi bestelerini yollasın,çalsınlar....

Diyeceklerim bu kadar...İşteyim şu anda vaktim az,yoksa epey bir şeyler söyleyebilirdim....

yine alp yine polemik yani... :D = komedi

Baran bir yazdıklarımı oku istersen,benim Restle falan bir alıp veremediğim yok,ortada bir mesele de yok,biz sadece eski demoda ki şarkıların radyoda ...vs de yayınlanmasını istemiyoruz.
Deha isterse kendi şarkılarını yayınlar...Rest olarak da çalarsınız...
Olay bu kadar basit,Rest ile ve seninle ilgili bir mevzu değil....
 
[/quote]
rest demiş ki:
Ben grubun adinin devam etmesinden gurur duyuyorum harbiden, o kadar emek var sonucta..
Haberiniz var midir bilmem ama bundan 4.5 sene once kaydedilen rest adi altinda baska bir demo daha vardir, ve o grupta su anda calan kimse yoktur :) yani bu demek degildir ki grup bitmistir, hayir sadece yenilenmistir, eskiler de eskide kalmistir..
Artık sanırım Rest'te eskide kalacak Saygıncım..Bunu üzülerek söylüyorum ama Deha ile uzun süre tartıştık bu konuyu...Ve artık Grubun yıpratılmaması gerektiğini düşünüyoruz..

Sonuçta hepimiz emek verdik bu gruba hem de çok fazla..Eski kadro bir aradayken ben de bu grubun içinde davulcu olarak yer alıyordum ve bar programında gösterdiğimiz başarılı performansta herkes kadar payım var..
Demoyla ilgili her iyi ya da kötü eleştiri getiren arkadaşa kadronun yenilendiğinden ve artık tarz olarak da biraz daha farklı şeyler yaptığımızı uzun uzun anlatıyoruz..Buna rağmen her seferinde Alp'in "demoyu biz yaptık onlar çalıyor" tarzındaki müdahaleleri ve senin de buna seyirci kalman ( Ya da Alp'in dediğine göre desteklemen ) bizi çok fazla yıprattı...

Grubun isminin Rest olarak devam etmesi konusunda seninle gitmeden önce yaptığımız konuşmayı hatırlıyorsun..Hatta bunu teklif eden bendim.Ve sen de böyle olmasını istediğini söylemiştin...Ama bu son olaylardan sonra (ki bu ilk değil) artık bu işe dur demenin zamanı geldi..

Gelişmeleri bu sayfadan açıklayacağız...Ondan sonra da bir işlevi kalacağını zannetmiyorum zaten...Herkese sevgiler
 
rhapsody demiş ki:
Alp'in "demoyu biz yaptık onlar çalıyor" tarzındaki müdahaleleri ve senin de buna seyirci kalman ( Ya da Alp'in dediğine göre desteklemen ) bizi çok fazla yıprattı...

seyirci kaldigim bir olay yok baran ya, umursamasam bundan once grupta calip ayrilan cogu kisinin yaptigi gibi umursamadam ceker giderim, ne arar ne sorarim, oysa ben her vakit buldugumda bir sekilde destek vermeye calistim, belki rest i zamaninda ben kurdugum icin halen duygusal bir bagim kalmis olabilir. Deha da eskilerdendir, o da bilir, bu grup bize cok sey katti.. hicbirsey bir gunde olmuyor bilirsiniz.. 'kendimizden caliyoruz'
dedigini hatirlarim deha nin, oyleydi de belki..

grubun isminin degismesine deha ilk gunden beri sicak bakiyordu, sizin fikirlerinizi biliyorum elbette, bu noktadan sonra beni baglayan bir olay yok sonucta, nasil isterseniz..

benim icin rest defteri kapanmistir, aslinda bu karari Agustos ta buraya gelmeden once vermistim ama buraya gelme durumum ortaya cikinca dolayli olmustu hersey..

bu konulari konusmayalim artik.. ;)

zil ayaklarini aldiniz mi? :)

(Ben Alp e sadece sarkilarin radyoda calinmasini istemedigimi soyledim, asla ona foruma mesaj at demedim, burada beni yanlis anlamayin)
 
Şu cümleyi ekleyip öyle devam edeceğim yazıya...

Elvis_is_Dead demiş ki:
Rest olarak da çalarsınız...
Olay bu kadar basit,Rest ile ve seninle ilgili bir mevzu değil....


Ben "biz yaptık,onlar çalıyor" demedim,zaten demem de,bunca zamandır tanımışsındır beni Baran....
Nedir bu alınganlık onu da anlamadım.
Sadece ben "şarkıların radyoda çalınmasını saygın ve ben istemiyoruz." dedim.
Buna da hakkımız var.
Neden sorun oldu anlamadım,bir "ok kardeş" demediniz.
Bu mudur arkadaşlık?

Biriniz mesaj atıp "alp veya saygın,neden radyo'da çalınmasını istemiyorsunuz?
Bir durum mu var ? " gibi bir şey sormadı...


Sadece laf soktunuz,"alp devamlı müdahele etti,yok saygın seyirci kaldı"...vs

Eğer sizin grubun adını kullanmamak gibi bir düşünceniz varsa ben üzülürüm.


Ankara'ya geliyorum bu akşam,rastlaşırsak konuşuruz bunları da.

Her şey gönlünüzce olsun...Yani ne diyeyim...
 
Bir de bizim gece yarılarına kadar uğraşıp, aylarca çalışarak ortaya çıkardığımız besteleri halen çalıp ondan sonra da...

Gerisini yazmaya gerek duymadım..Bu kadarını da, bir şeyleri ispat edip yüzüne vurmak için değil, boş yere alınganlık yapmadığımı anlayabilmen için yazdım...

Yani bu forum grubun tanıtımı reklamı için açılmış bir forum. Ama özellikle demo meselesi açıldığında "artık geriye bir şey kalmadı Rest'ten, Saygın'la ben gittik grup bitti" şeklinde bir hava estiriyorsun..Bu durumda bizi daha önce hiç dinlemeyip tesadüfen foruma takılan biri ne düşünür grubun son hali hakkında ???

Yani nerdeyse 1 aydır C.tesi prime time sayılabilecek bir saatte Ankara'nın en bilinen barlarından birinde sahne alıyoruz ve gelen tepkiler de çok iyi..Ama şu sayfada hala eski elemanlar yani elemanlar kargaşası sürüp gidiyor..

Zaten demoyla ilgili biri soru sorduğunda uzun uzun açıklama yapıyoruz ve sizin hakkınızı sonuna kadar veriyoruz merak etmeyin..Sonuçta sadece internette değil, bar programında da demoyla ilgili bilgi almak isteyenler, ilgi gösterenler oluyor..Onlara bile anlatıyoruz sizi..İçiniz rahat olsun yani...

Son olarak bir de neden özel mesaj atıp durumu konuşmadığımızı sormuşsun..Ben de sana aynı soruyu sorabilirim?
Sen de bu sayfaya "Saygınla ben şarkıların radyoda falan çalınmasını istemiyoruz bunu da burdan belirtelim!" yazmak yerine özel mesajla bana veya Deha'ya belirtseydin zaten biz sana beklediğin "Ok Kardeş! i" verirdik...

Ankara'ya geldiğinde tabi ki konuşuruz uzun uzun..Sonuçta amacım kalbini kırmak ya da seninle arkadaşlığımıza zarar vermek değil..Ama bunları da söylemek zorundayım...
 
Arkadaşlar bu akşamki dummy deki programımızda Davulcumuz Baran Yosmaoğlu işi dolayısıyla Sehirdışında olduğundan davulda bize Serkan Suer eşlik edecek. Ona şimdiden teşşekkür ediyoruz. Bu arada programa herkesi bekleriz.
 
Başlık sohbetler ve içeriksiz mesajlardan temizlenmiştir.Lütfen ikili konuşmalardan ve tartışmalardan kaçınınız! Lütfen sadece grup ile ilgili aktiviteler ve konuyla ilgili yorumlar dışında konuyla alakasız sohbetlerinize irc.turkrock.com ’dan devam ediniz . . .
 
Aksaklıklardan dolayı bir süredir ( 2 hafta) sahne alamıyoruz. Bütün dinleyicilerimizden özür diliyoruz. B U cumartesi sahnedeyiz-yeni şarkılarla
 
Geri
Üst