Pin up

pinvm.png


BU 'pin up' FARKLI...

Dört bayan müzisyenden oluşan ve 2003 yılından beri canlı performanslarıyla alternatif müzikseverlerin beğenisini kazanan pin up, ilk single çalışması "Üretim Hatası" ile müzik sektörüne giriş yapıyor..

Gitarda Ayşegül Esen, bas gitarda Ezgi Özkan, vokalde Ayşe Ertuğrul ve davulda Özlem Gündoğmuş'dan oluşan grup, Creamsfields Festivali'nde dünyaca ünlü topluluk Placebo'nun ve Rock N Harley Festivali'nde Uriah Heep'in ön grubu olarak sahne aldı. Bir çok festival ve üniversite şenliklerinin aranan grubu olan Pin Up, enerjik sahne performansları ve iddialı besteleri ile alternatif müzikteki bayan grup boşluğunu doldurmaya hazırlanıyor.

ÜRETİM HATALI İLK SİNGLE ŞOK ETKİSİ YARATTI !!!


Sony Müzik etiketiyle hazırladıkları "Üretim Hatası" isimli şarkıları bugün dijital müzik platformlarıyla buluştu. Sözü ve müziği grubun gitaristi Ayşegül Esen'e ait olan şarkının radyolara servisi cd çalarlarda çalınamayacak şekilde hatalı olarak yapıldı. "Radyo programcısı arkadaşlarımızdan onlara kısa süreli bir şok yaşattığımız için özür diliyoruz ..Bu küçük şakayı pin up grubu'nun muzip tarafını göstermek ve şarkımıza yakışır bir merhaba demek için yaptık " diyen grup, önümüzdeki aylarda yayınlayacakları albümün kayıtlarına aranjör Ozan Çolakoğlu ile beraber devam ediyor.

Şarkıyı; http://www.ttnetmuzik.com.tr/Pages/Album.aspx?albumId=TDNML013Y2xLVEUyMzJleFZBbDhDZz09 linkinden indirebilirsiniz.

http://www.pinupmusic.net
http://www.pinupfan.com
http://www.facebook.com/pinupband
http://www.myspace.com/pinupband

pinup1r.jpg
 
Öyle bir D&Rda gezerken "aa bunlar albüm mü çıkarmış" diyerekten aldım. 2 lira zaten fiyatı, bir tantuni parası :D Dinliyorum şu an, şarkı sözleri ve vokalin tonu dışında çok beğendim. Hanımların enstrünman hakimiyeti sağlam görünüyor, özellikle bateristin.

Ama albümün üzerinde grup üyelerinin ismi yazmıyor. Keşke yazsalarmış. Çok daha iyi olurdu.

Başarılar...
 
Solistlerini Mercanla karıştırmamak elde değil. Çok benziyorlar tip olarak.

Bu arada evet, alternatif sound pek geçerli değil Türkiye'de. Çok çalışmak, tırnaklarla kazımak, bir dolu kahır çekmek lazım. Onlarda zorlanmış olacak ki "Üretim Hatası" gibi bir ilkokul şarkısı yapmışlar. Neden ilkokul dedim? Hakikaten ilk ve orta okullarda popülermiş şarkı.
 
Geri
Üst