Fondue

ya hoca bizim foruma da yazdim ama su saatler konusunda biz saat 22 gibin baslasak cok iyi olur ya cunku gelen elemanlarin donus sorunsali oluyo bu nedenle 22 gibi baslayabilirsek cok kral olur valla ...
 
programı bi 15 dakika geri çektim,böylece 11-11.15 sularında bitmiş olur konser tahminimce,eğer büyük bir aksilik yaşamassak...bu da taşıtlara yetişmek için fena bi süre değil di mi :)

bu arada cyberknight saol gulyabani başlığında yazdıkların için,biz grupça yaz okuluna ve staja kaldığımız için bu süreyi boş geçmeyelim dedik yaz konserlerine ağırlık verdik bu ara,umarım sizler de bizim kadar eğlenirsiniz ;)
 
konserinizi ortasından yakaladım bugün,biraz daha iyi bi soundla çok iyi şeyler başarabilirsiniz bence,vokalinizin sesini gayet beyendim hatta grubunuzun sitesindeki kayıtlarda çok şahane...yolun başında olan bi grup için gerçekten iyisiniz;yolunuz açık olsun!
 
gecmis olsun .... cok eylenceliydi saolun... kalip dinlediginiz icin bi daha saolun... bi dahaki konser performansinda gorusmek uzro...

ps: ben en cok plug in de eylendim valla bi de bir derdim var guzel olmustu ... ellerinize saglik yolunuz acik olsun ...
 
ya aslında sonuna kadar kalamadık,son şarkı bitince gittik ama siz bitirmemişsiniz,berkayı bulmuşken bırakmıyor kimse zaten :p (yoksa berkay sahne bulunca çıkmadan duramıyor mu demeliydim?) :LOL:

ayrıca konser öncesi anfi telaşındaki yardımınız için de sağolun,en iyi kotarılmış biziz konser organizasyonu bu oldu şimdiye kadar.Yorumların için de çok sağol,benimkiler de sizin sayfada olcak şimdi...
 
millet grupça kutluyorum hepinizi, öpüyorum alınlarınızdan , çok iyiydi performans, sonunda adam aklıllı bir konser oldu(mikrofonun kapalı olması dışında tabi:) , yardımı geçen herkese selam olsun benden:) bizi kırmayıp gelenlere de ayrıca teşekkürler, umarız eğlendirmişizdir. birdahaki konserlerde vesaire buluşmak üzere. çok gaz şarkılarla geliyoruz ..... bu serhan nerede bu arada yaw, hala gelemedi ortamlara.
 
Arkadaşlar, sadece bu haftalık olmak üzere, cumartesi Biziz'de sahne alacağız.

Cumartesi müdavimlerini ve iyi vakit geçirmek isteyen herkesi bekliyoruz...
 
biraz karmaşa oldu,belirsizlik oldu,acele oldu ama dünkü biziz performansımız gerçekten doyurucu oldu;tüm izleyenlere teşekkür ediyoruz...ayrıca linedan gir ben sana iyi ton çekerim diyip gerçekten iyi bi sound ayarlayan tolga abi sen de varol,anfiyle uğraşmam artık sen olduğun sürece :p

değinmeden geçemiycem,sırf program sarkmasın diye birkaç şarkı attığımız halde (kendi insiyatifimizle,onlar rica ettiğinden falan değil),yine de memnuniyetsizlik gösteren bazı grup elemanlarına da teşekkür ediyorum...

son olarak;bir ay kadar performansımız olmayacak,eylül ortalarında tekrar görüşmek üzere...
 
**dün ilk defa izledim sizi arkadaşlar..hepinizi tebrik ediyorum dinlettiğiniz güzel müzikler için..bir seyirci olaraktan nacizane bi eleştiri..bi iki tane de olsa hep çalınan şarkılardan farklı şarkılar yaparsanız bizi bahtiyar etmiş olursunuz bizleri..kulaklar bu ara fazlasıyla alternatif müzikle dolu..tabi tükkan sizin :) çalıp çalmamak size kalmış..mesela bi "paranoid" bi "break n the law" hadi o da olmadı en azından bi "fear of the dark" falan süper olur araya serpiştirilse..

**onun dışında "bir derdim var" için ayrıca teşekkür..böyle özel bi şarkıyı dinlemek çok keyifliydi..

**mügenin doğum günü tekrardan kutlu olsun..ii bakın kendinize arkadaşlar..grşmek üzre :)
 
çok teşekkürler tanselus dinlediğin içinde eleştirilerin içinde, fakat şöyle 3-4 tane kimsenn çalmadığı nacizane şarkılar vardı, genelde ilk yarıda çaldık klavye kullanırken , geç geldin heralde farketmedin. ayriyetten billie jean de bize özel cover dı mesela:)
tabi bide zaman problemi vardı, bikaç şarkıyıda çıkardık o anda, programımızdan, onlarda bomba şarkılardı taptaze.. plan b çok ısrar etti kısa keselim die fakat adamlar 30 dkka falan ara verdiler ortada orasıda ayrı mesele? bizi boşuna acele ettirdiler anlıcaın. ööle işte, yeni performanslarda bekleriz herkesi, tatil dönüşü yine zıplatıcaz herkesi:)) Biziz de olcaz yine fakat günleri belli değil..
 
**ilk yarıya yetişemedim yav...bak üzüldüm şimdi...klavye bi grupta mutlaka bulunmalı bence..hatta fazladan klavyeci arkadaşınız varsa ve bizle çalışmak isterse nası güzel olur hele ki dürüm theater falan da dinliyorsa...

**billie yi dinledim ...dinlemez olurmuyum...o gayet iyiydi hatta çift vokal yaptınız misafir sanatçı olayıyla :)

**neyse fazla burnumu soktum repertuarınıza zaten..kusura bakmayın..ama farklı şarkı olayını bi gözden geçirin yine de..kulaklar alternatiften başka bişeyler de arıyor açıkcası..iyi bakın kendinize..grşmek üzre :)
 
saol tanselus yorumların için...fazla klavyeci arkadaşınız varsa demişsin ama bizde de yarım tane var,hem gitar hem klavye çalıyor turgut,ondan kusura bakma :p dream theater dersen bizim grupta dinlemeyen pek yok onu da belirtiyim :)

repertuar konusuna gelince,bizim grup şarkı zevkleri konusunda gerçekten çok hibrit bi grup,çok çeşitli zevkler var...bu yüzden şahsi fikrim;alternatif ekseninde buluşturmaya çalıştık biraz bu zevkleri;tarzımız az çok oturmaya başladı;artık değişik şeyler yapabiliriz biraz...mesela everything counts ya da billie jean gibi şarkılarımız çoğalacaktır zamanla...vermiş olduğumuz 1 aylık arada da yeni şarkılar ekleyeceğiz mutlaka;biraz küflenmiş şarkılarımız var gerçekten...onları da çıkaracağız...bu yüzden karışmış gibi olmuyorsun gerçekten,iyi oluyor fikrini söylemen... :LOL:
 
**vaay be...dt dinleyen birilerini görmek çok güzel...yaşasın o zaman dürüm theater kardeşliği..biz de another day ile home u çalıyoruz dtden....haa bi de mirror tabi...medley şeklinde yuvarlıyoruz amcaların şarkıları..dinlemek mi daha keyifli çalmak mı hala karar veremedim ama :)

**yav sizin klavyeciniz varmış ne güzel işte..bi senedir bi afiş bastırmadığımız kaldı halen bulamadık bi klavyeci ..olmadı ben klavyeye başlıycam .. ama dt çalmam bi 3-4 seneyi bulur heralde :)

**bi konser yapalım be birlikte şöyle eylül gibi ne dersiniz..KISADEVRE VS. FONDUE şeklinde..düşünürseniz ben hemen bağlantıya geçiyim bi kaç yer ile..hadin grşmek üzre :)
 
tanselus dt dinlenmezmi abi, dalgamı geçiosun:) yaşasın tabi dt kardeşliği, dt gördümü dayanamam atlarım ben, hele mirror ve home un içine bile düşerim yani , erotomania yı da sölemeye gerek yok artık:) hatta söleyin çaldığnız yeri geliyim dinleyeyim hemen!!**.

:arrow: konser işi de olur tabi neden olmasın, eylülün 10 una dooru toplanırız yine biz ankarada büyük ihtimalle. KISADEVRE VS. FONDUE , bikaç revü de ayarlarız:) tamamdır bu iş, hadi bakalım.
 
Geri
Üst