Pedalını Göster Ey Turkrockcı :)

Şikayetim yok canım :) Demek istediğim çoğu booster niyetine kullanılacak pedal aslında. Hani çok janjanlı chorus, delay, reverb vb. pedal yok. Gerçi ben de genelde gitar + amfi tak-çal adamıyım. Hoş, şu tip setuplar da mevcut:

pedal+board.JPG
adaptörleri nasıl gizledin
 
Bu kadar pedalı ton kaybetmeden kullanabiliorlarmı acaba ? , benim 4-5 pedaldan sonra ton kesin kayboluyor , artık pedalları ayırıp 2 farklı setup yapıcam.

Birde lovepedalları dizmiş ne güzel olmuş.
 
Hep memleket mesele mi konuşacağız koca müzik forumunda? Biraz da sine-i Turkrock'a dönelim.

Son durumlar. Biz sade adamız gerçi, gösterecek bir şey yok fazla. Bu resime pek kullanmadığım Peavey CSR2 kompresörle Aria chorusu almadım:

DSCF7738_zps8ce7d9a4.jpg


Bu da son transferimiz:

DSCF7741_zpse9073b5b.jpg
Lafı baska yere cekip yanıttan kactın hasmetli cipsın sever üstad ama 30 tane drive pedalın var da wahın yoksa ancak wah wah denir. Tiz vakitte bir crybaby eklemen icap eder, sünnetsiz din olmaz unutma...
 
BJ'un da seveni çok çok canım, sevenlerine ayıp etmeyelim şimdi. Ama TSA'da 6V6 lambalar ve içinde TS devresi olması (beleşe TS pedalı hesabı :))bana hayli avantajlı görünüyor. Ton olarak da çok iyi bir amfi.

Bj kötü demedim yahu. Elbette harika. TSA ile arasında çok büyük fiyat farkı var ve karşılaştırmalarda en ufak bir geri kalma söz konusu değil. O sebebple yiyorum Fender'i:) Herşeyin bir ederi var ne de olsa:)
 
76r


benimki de böyle.Ha bi flanger pedalı, delay ve distortion pedalı eklemeyi düşünüyorum şimdilik.

Resim sizde de hata veriyorsa, bi tane jimi hendrix jh-1d wah var bi de voodoo lab sparkle drive var.Vintage tonlar alıyorum.Amfi blues junior bi de stratım var meksika
 
Geri
Üst