Yeniharman - Eskişehir

pudding demiş ki:
bana gülün isterseniz isterseniz dalga geçin haha :D sizi de severim ayrıca :D

ama şu sarsmadanın son versiyonun girişi ; ismail yk - nerdesin e benziyo galiba :D
ya benim anlamadığım ismail abimizin şarkısının girişine dikkat etmen ve ayrıra bunu aklında tutup sarsmadana benzetmen! bu olay daha çok dikkate değer bence ;) ;) ;)
 
Benim de gruplarımda örnek aldığım isimlerdendir sAYın YK :)=

Arkadaşlar tekrardan tebrik ediyorum derece ve ödül için...Tekrardan tanıştığımıza da memnun oldum dediğim gibi şeker gibi adamlarsınız.Yasin'e de tebrikler kocaman...Harbi öyle duymuştum Haluk Legend ile çalışıyor falan diye :)=

...Sevgiler&Saygılar...
 
merhaba, sizi Ankara'dayken dinleme fırsatım hiç olmadı, roxy müzik günlerindeki dereceniz için tebrik ederim, umarım çok fazla uzamadan güzel bir şeyler olur sizin adınıza, ödülün Eskişehir'e hele hele Carpediem'den çıkmış bir gruba gitmesi ne güzel...başarılar, kolay gelsin...
 
ya sarsmadanın girişini bende beğenmedim böyle eski kötü kayıt daha bir hoştu sanki :D neyse çok çok tebrikler arkadaşlar. gruptan bir tek onatı tanırım ve tek bişey söyleyebilirim kaç sene emek harcadı ve kesinlikle onun içinde bulunduğu bir grup (hele diğer elemanlarda bu kadar iyiyken) bunu haketmiştir.
 
egexxxx demiş ki:
pudding demiş ki:
bana gülün isterseniz isterseniz dalga geçin haha :D sizi de severim ayrıca :D

ama şu sarsmadanın son versiyonun girişi ; ismail yk - nerdesin e benziyo galiba :D
ya benim anlamadığım ismail abimizin şarkısının girişine dikkat etmen ve ayrıra bunu aklında tutup sarsmadana benzetmen! bu olay daha çok dikkate değer bence ;) ;) ;)

dikkat güzel birşeydir..tavsiye ederim..ayrıca sevmediğin bi şarkının sözü melodisi kafanda yer eder.böyle şeyler vardır unutma :D üstün bi çabaya gerek yok yani hatırlamak için..

yeni harman a ben de başarılar diliyorum..yepyeni şarkıları bekliyrouz artık..umarım bu 1. onların önünü açar..hedefledikleri yere daha kolay ulaşırlar..bıdı bıdı :LOL:
 
14 Haziran Çarşamba YÜXEXES'teyiz

yeniHarman Güven Erkil Erkal'ın sunduğu Dream Tv Yüxexes programında saat : 22.00'da CANLI yayında

18 Haziran Pazar Tuborg Alive 3 Açılış Festivali


Tuborg'un düzenlediği Tuborg Alive 3 Festivali açılış gününde Yedikule Zindanlarında bizde varız.
 
..slm hemşerilerim...
nasılsınız sizi yüxexes te dinledim eh fena degildiniz..
eskişehirde es es dügün salonunda 1969-1970 yıllarında davul calan bi abiniz olarak sizinle gurur duyuyorum..taşbaşında idi bu dügün salonu sonra kapandı..
grup70 vardı kılıçoglu sinemasında pazar gunleri 09:15 matinesinden önce 7-8 güncel rock calar inerlerdi..
türkiyede o zamanlar böyle konserler olmazdı...
yıllar önce okumaya diye geldigimiz bu şehirde (ankara) kaldım.
inşallah eski tabirle plak yapar bizlerde sizleri daha iyi dinleriz..
başarılarınızın devamını dilerim..
haa bu arada eskişehire andac rock ı acmak üzereyim
 
tebrik ederim,başarılar dilerim..vokalin sesi çok etkileyici,şöyle bikaç hüzünlü parça yapsanız da dinlesek hani dumanlı falan..
bu arada eskişehirsporu da burdan tebrik etmek isterim..:)
 
beyler selamlar ben manisadan ali
bilmiyorum gruptan biri okuyomu bu msgları ama yinede bişeyler yazmak istiyorum. öncelikle tebrik faslını geçiyim çünkü tebrik edilcek bi durum değil sizinki. zaten bu şarkı olmıcaktı da çok çabaladınız da mı bu şarkı oldu?

bu kadar özgün, hoş, ve içe giren bi vokallle ve bu kadar derin atmosferli bi şarkıyla birinci olmak bence sizin maridfetiniz değil
diğewrlerine de haksız rekabet yapmışsınız

onat çok saygılar abi, başarılarınızın devamını beklerim, çok saygılar
 
gecenlerde eskisehire yolum düştü bu arkadaşların konser ilanları dikkatimi cekti.eskisehirde kalıp performanslarını çok merak ettim ama mümkün olmadı. tv de gördüm ve roxy deki şarkılarını dinledim gerçekten hoştu ve içlerinden en güzeliydi.

forumdaki yazıları okudum.galiba gruptaki arkadaşlarda buraya yazı yazıyor. bence daha dikkatli olmaları lazım.saygısız eleştirileri alttan almaları gerektigini düşünüyorum. anlattım işşallah.
 
Geri
Üst