Dorian

süper bir grup ayrıca produktörlüğünüde kendiler yapmış sanırım bunun için ayrı bir tebrik ediyorum fazla duyulmamış bir tarz belkide ilk sound ları çok temiz bu yüzden ayrı bir severim dorianı mtv de ilk gördüm ve ((({vay anasına
 
bence dorian süper bi albüm yapmış...benim en favori şarkım BAKMA YÜZÜME süper bişey olmuş ayrıca deniz/kurban vokal yaptığı şarkıda süper eee hangi grubun solistiydi...
 
türkiyede insanlar (kuban) gibi bir albüm varken başka bi grubun albümüne türküyenin en iyisi demek bence yanlış:)
albümde favorim hala yaşam. gerçekten çok sağlam olmuş aslında albüm çok sağlam olmuş 3haftadır discmanimden çıkmadı...

eskişehir konseri umarım iyi olur. ( deniz abimizide getirirseniz konser için süper olur valla) :oops:
 
hasanayvenli demiş ki:
albüm baya güzel de 9 şarkı az olmuş sanki
kısa sürüyo baya
yaşam rüyadan zor dipte

aslında 10 şarkı olarak planlanmıştı ama biz adlı şarkı içlerine sinmediği için çıkardılar onu albümden.ama bunu içlerine sinen bir hale getirdiklerimde internette yayınlama gibi bir durum var!
 
burda mevzu bahis katılmak ya da katılmamak değil,mtv de böyle bi söylemin çıkmış ya da çıkmamış olması.. yani böle bişei gören oldu mu,olmadı mı? :)
 
bu arada bnce de türkienin en ii rock grubu deiller ama albümleri güzel..grup güzel ama..bi de ''zor'' şarkısında hafiften korn havasını sadece ben mi sezdim?
 
yaa çok özür dilerim ama hep sitemizde sorun vardır şei çıktıından yollamaya çalıştım..bu şekilde 3 lü gitmiş..kusuruma bakmayın..
 
Geri
Üst