Dorian

grup güselll..şarkılar güsel..herşey güsell..ama en çok beğendiğim şeyleri albüm kapakları..süper bi albüm kapak tasarımı..bu yüzden ayrıca kutluyorumm..dış görünüm önemlidir..!
 
Yeni dinleme fırsatını buldum parçalarını ama gerçekten burdaki arkadaşlarında dedikleri gibi GEL GÖR BENİ çok çok güzel olmuş...Bi parça bu kadarmı güzel ve etkileyici olabilir..Diğer tüm parçalarıda dinledikten sonra genel fikrimi o zaman yazacağım Dorian'la ilgili !!!!!!
 
gel gör beniyi eğer anlamıyanınız varsa eline bir sözlük alsın okusun
benim anlamadığım bazı kelimeler vardı yunus emre kitaplarının arkasında sözlük var
açtım
okudum
anladım
''Ya elim al kaldır beni,
Ya vaslıma erdir beni''
Tüm dünyanın önünde saygıyla eğildiği yunus emrenin önünde bende eğiliyorum!
 
laf yok DORİAN'a..!
son dönemde çıkan grupların arasında en iilerinden biri DORİAN...we grubun eski üyesi onları desteklemek yerine bi takım spekülasyonlar atıyor ortaya...benim mantığım almıyor bunu!lütfen artık müziğin hakkını weren insanları destekleyin!!!
ama nolursa olsun,benim inandığım tek şey,DORİAN müziğini yapmaya dewam edejek...kim ne derse desin!!!! :)
 
album super olmus valla ne denir. favorim bakma yuzume ve zor. harıka sarkılar.;) tebrık ediyorum:)


Yönetici Uyarısı: Mesaj düzeltilmiştir. Tamamı bold, italik, büyük karakterde ya da renkli yazmak Forum Kurallarına aykırıdır. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
Ya albüm tatlı olmuş güzel bi grup bugüne kadar baya bi problem yaşamış bi grup olarak gözüküyor ama umarım bidaa böle problemlerle karşılaşmaz yolunuz açık olsun....
 
ya sormayın ilkin yanımdan geldi geçtide bir fotoğraf çektiremedim yanarım yanarım ona yanarım .en kısa zamanda fotoğraf çeken cep telefonlarından alıcam kesin karar verdim.
 
10 martta ooze de dinledim çok başarılı bi grup. albümleri de çok iyi bence , gayet başarılı bi grup.özellikle "gel gör beni" harika.ama konserde solistin sesinin yetersiz geldigini düşündüm bilmiyorum belkide ses sisteminden dolayıdır.ama keyif aldım dinlerken.bi baget de almışlıgım var ; artık diger tekini de bi daha ki konsere :D ç.kaleye gelmelerini umarım...
 
Geri
Üst