Dorian

dorianın albümüne soğuk bir kış günü sahip olmuştum. gerçekten çok etkileyici bi albüm olduğunun her geçen gün biraz daha farkına varıyorum. öyleki şu sıcak yaz günlerinde bile güneşlenirken dinlemek istiyorum ve dinliyorum. albüm yanımdan ayırmak istemediğim ender albümlerden biri oldu çıktı. gerçekten grubu ne kadar tebrik etsem azdır.
 
albümleri zaten kapağıyla çok ilgi çekici duruyo raflarda.. ben hala tüm albümü dinleyemedim- evet eşeğim gelmeyin üstüme - ama kısa zamanda albümü elde edip dinlemek istiyorum.. (alamamamın nedeni maddi sebepler, istemiyorum bi türk grubunun korsan cd'sini almak ya da internetten indirmek)
 
dorian= sahnede dinlemeye can attığım bi grupdu. ilk kez yeni melekdeki karma konserde dinlemiştim ölüüy dirilten performansları var gerçekten. millet dorianla başladı konsere diyebilirim ama yarım saat yetmedi. en kısa zamanda konserlerine gelmek isityorum :) ne diyebilirim ki harikalar.

ben biraz kliplerinden bahsetmek istiyorum.dünyaya açılmaya hazırlanan bir ekip olan uçman balaban ve onur sönmez tarafından çekildi iki klibi de. ilk klip gerçekten harikaydı. ikinci klip için sıfırdan bir program yazıldı. ben başta mor ve ötesi/şk içinde klibine benzetsem de uçman&onur'un ropörtajından sonra fikrim değişti. sadece aynı tekniği kullanmışlar :D
 
Grupdaki Alex'i çok beğeniyorum. Adam sadece müzik resmen ya. Yuxexes programinda da katildigi zaman hiç bir zaman geyik yapmadı. Edepli, düzgün bir insan. Direc-T'de de çalması çok harika.
 
bahsetiniz kişi mehmet abi!!!çok şirin bi insan gibi görünüo ve byk ihtimale öledir..dorian en sewdiim gruplar listesinde üzgünm ki 2. çünkü maNga önce gelr...ama 2. die çok geri planda diilll gerçekten sprlrr...
 
Geri
Üst