Siyah 8

araya gireyim dedim... dün bütün parçaları dinleyebildim sonunda... ama içlerinden bana en en en güzel geleni vakitsiz'di... başarılar... sevgiler... saygılar... :)
 
ne adamsın tafu ya :) ...

abi cover parçaları melih'e attım icq'dan. sana özel mesaj olarak yollarım birazdan...

saol esincim. sevindim beğenmene...
 
alper'le birlikte bir cover listesi oluşturduk. cd'ye çektim vericem ikinizede.

stüdyo cuma 2-3 sorun var mı ?

bir de yeni parça var haberiniz ola.

son haberler bunlar. yeni bi şey olursa burdan haber vericem...
 
eheh :) güzel oldu güzel. ben beğendim en azından. cuma günü sizde bi bakarsınız. zaten diğer parça (geçen cuma çaldığımız) belli gibi bir şey biraz kasarız üstünde oturur.

bu hafta coverlara yoğunlaşırız. melih'le de konuştuk bugün. melih'in sınavları biter bitmez demo için hazırlıklara başlıycaz. o tarihe kadar cover olayına veriyoruz kendimizi. cuma günü 3 cover 1 yeni beste ve diğer beste'ye sararız. vakit kalırsa bizim parçaları çalarız işte.

hadi cuma günü 2'de görüşürüz...
 
ehhe :) deneme kaydı alıcaz demo dan önce bir kez daha o altona'da olacak arkadaşlar...

:D alper haklısın valla hem de ne hüsran. melih'in sınavlar bitsin demo'yu kaydetmek için joker'in yolunu tutucaz artık. ;)
 
bu haftaki mvö coverı iptal arkadaşlar haberiniz olsun. diğer ikisiyle giriyoruz. zaten sakın sorma ve cennetten seslenen (yeni besteler) ile de uğraşıcaz. vakit sıkıntısına girmenin alemi yok. başka bi değişiklik olacağını sanmıyorum. hadi dikkat edin kendinize...
 
sözleri yazarım elimde bi adet yazılı söz var o bölüm için, ama rap vokal olacaksa daha uzun bi şeyler karalamak gerekebilir...
 
evet kardeş. 2-3 arası. 2 cover 2 yeni beste ve kendi parçalarımızla takılıcaz. problem olacağını sanmıyorum. birazdan alper bize gelicek. çalışıcaz. yarın güzel bi prova çıkartıcağımıza inanıyorum. hadi bakalım ;)
 
tamam tayfunum kasma sen ne diyosan o :)

offff :oops: abi kızacaksınız biliyorum, ama yarın yine stüdyoda kalabalığız. alper'in kız arkadaşı (özge) ve onun bi arkadaşı geliyomuş. bi de şey ehem küm melih valla pardon, ama yağmur'da geliyo :( kızma bak ok ? valla kusura bakmayın arkadaşlar. benim bi günahım yok. ayrıca eğer kabul ederseniz yağmur back vokalde yapabilir. neyse o kadar laf ettim. kalabalık olmayalım dikkat dağılıyo falan diye, ama valla kusura bakmayın. alper'in suçu (ohhh b.kuda alpere attık sorun kalmadı :twisted: )
 
Geri
Üst