Söylediklerinin tam yeri ve zamanı değil mi? Adam ihtiyacım var diyor, bir türlü satamadım diyor......helalmustafaaaaaaaabi 😀 nickin güzelmiş aaaaabi
Söylediklerinin tam yeri ve zamanı değil mi? Adam ihtiyacım var diyor, bir türlü satamadım diyor......helalmustafaaaaaaaabi 😀 nickin güzelmiş aaaaabi
fikrimi belirttim.Adamın satış trafiğine engel olmadım 😉Söylediklerinin tam yeri ve zamanı değil mi? Adam ihtiyacım var diyor, bir türlü satamadım diyor......
Çok zekisin.fikrimi belirttim.Adamın satış trafiğine engel olmadım 😉
Çok zekisin.
Burada sikinti da su sanirim. Turkiye`de bizim disimizda donen bir gitar piyasasi daha var, buralara pek ugramayan, sosyallesmeye gerek duymayan, veya sosyallesse bile bunu son derece sinirli tutan insanlar cok. Ornegin SRV muzik ve Makina Muzik`in buradan epey yukarida olan fiyatlarina ragmen ciddi bir sirkulasyona sahip olduklari sir degil. Burada alici bulamamis enstrumanlarin orada ustune komisyon eklenmis hali ile satildigi da cok olmustur. Keza Fender Turkiye bu fiyatlarla bile ciddi bir satis yakalamis, 2 yilda 80 tane Custom Shop gitar satildigini hatirliyorum. Bunlarin fiyatlari da 3000 Euro etrafinda hatirlatirim. Bu foruma bakarak bu pazar buyuklugunu tahmin etmek mumkun mu ?Bence bu camianın müziğe bakış açısını gösteriyor. Bir cep telefonuna rahat 2.000 TL verirken sizin sattığınız bu amfiye 1.400 TL vermenin 'aptallık' olduğunu düşünüyor.
Zamanında çok aradım 1400 e 1500 e bulamadım.. Şimdi ise evleniyorum. Masrafım çok oturma grubu , beyaz eşya salon takımı , 30.000 a geldi.. Daha bunun perdesi ıvırı zıvırı var yoksa kaçırmazdım.. Lakin gitarları bile sattırıyor hatun 🙂Hayır cidden paraya ihtiyacım olduğu dönem ve aradım taradım sitede 1600'den aşağı yok,sahibindende 1700'den aşağı yok.E bu milletin hiç mi blues junior ihtiyacı yok.Kapış kapış gitmiyo muydu bu amfi.Ben alınca mı benim elimde patladı.Bikaç takas teklifi geldi takasa girsem belki o parayı çıkartcam ama ben zaten acil para lazım olduğu için satıyorum,takasa girsem bu sefer belki 2 ay da aldığım aleti satmakla uğraşcam ki bu beni cidden daha da yıpratır şu tablodan.
Eskiden böyleydi şöyleydi demek istemem ama cidden neler olmuş siteye bu alet bu paraya nasıl gitmiyor anlamak mümkün değil.
İşin kötü tarafı millet moda şeklinde saldırdığı için bu aletlere her zaman satışı olmuyor,sonrasında hevesler geçince de elden çıkartmak zor oluyor malesef, ben de kelepir rakama blues junior alternatifi Kore yapımı bir lambalı amfi sattım, alternatiflerine göre çok da kelepir rakama gitti ve takas le ancak satabildim rakam uygun olmasına rağmen,rakamı o kadar uygun tuttum ki nadir bulunan koleksiyon ürün olmasına rağmen Amerika fiyatının da altına gitti.Hayır cidden paraya ihtiyacım olduğu dönem ve aradım taradım sitede 1600'den aşağı yok,sahibindende 1700'den aşağı yok.E bu milletin hiç mi blues junior ihtiyacı yok.Kapış kapış gitmiyo muydu bu amfi.Ben alınca mı benim elimde patladı.Bikaç takas teklifi geldi takasa girsem belki o parayı çıkartcam ama ben zaten acil para lazım olduğu için satıyorum,takasa girsem bu sefer belki 2 ay da aldığım aleti satmakla uğraşcam ki bu beni cidden daha da yıpratır şu tablodan.
Eskiden böyleydi şöyleydi demek istemem ama cidden neler olmuş siteye bu alet bu paraya nasıl gitmiyor anlamak mümkün değil.
Blues junior larin fiyatlari acayip uctu,guzel amfi ama 1600-1700 yapmaz,birkac ay once vox ac 15 celestion blue modeli 1100 tl ye gidiyordu ama para yoktu alamadim,vox ac 15 ornegini verdim cunku lamba konfigurasyonu ayni,ikisi de 15 watt ve 12inch hoparlore sahip ama digeri fender adi var
Ariza olayini bilmiyorum da blues junior da hw degil yoksa ben miyanlis biliyorum?Ama o Vox HW serisi değildi. Pcb ve sık arıza yapan bir modeldi. Yoksa HW Vox'u baba oğluna o fiyata vermez.
Ariza olayini bilmiyorum da blues junior da hw degil yoksa ben miyanlis biliyorum?
Sizide işin içine katıp bu tip satıcılar kaybolunca piyasada boşluk oldu diye yazmayı düşündüm bir ara açıkcası 🙂Eski hızlı rekabet ortamını özlüyoruz.