Blues Junior için istediği fiyat zaten piyasa kıran bir fiyat satılmamış olması fiyatından değil. Sayın "helalmustafaabi" forumun canavar olduğu dönemlerde de piyasayı deviren ilginç fiyatları ile ürün sürüyordu oyuna.
Fiyat politikamı sitenin tanıdık simalarından aykann bilir.Merak eden sorsun anlatır.Son 4 yıldır kar ederek elimden çıkarttığım tek ürün boss rc-3 looper pedalıdır ve 20 lira kar elde etmiştim (kargo ücretini dahil edersek kar elde etmedim).Bunun dışında bu 4 yıl içinde bir heves alıp sattığım yaklaşık 70-80 ürünün tamamında zarar ettim.2 ay elimde duran highwayone stratı 300 lira zararla sattım.Bende lanet var.Muska falan yapıld sanırım.He çözmekle uğraşırmıyım işim gücüm var onla uğraşamam şimdi büyücüye hocaya git vb.
He ne yaparım ?
Akıllandım.10 numara bir akustik gitarım var o ölünceye kadar bende.Kalan herşeyimin şuan alıcısı çıksın şuan elimden çıkartim 1 gram üzülmem.
1978 fender stratım var.Amerika'dan getirtmiştim,öyle millet takır takır ebay'den almıyoken.Amerika'dan getirttiğim fiyata bile satamadım.Bugün aynı gitar (renk,sap,manyetik,yıl,case vb..herşey aynı) sahibindende 5000 liraya ilanda.SRV'de 2450 dolar isteniyordu birebir aynı yine bir başka 78 strat için.Ama Emrah 4000'e satamaz.Niye ? Çünkü Emrah lanetli.Ben bişeye el atarsam o benim elimde patlar.
Başka bir örnek :
Henüz 3-4 ay önce binbir çaba ve hevesle yaptırttığım add+ setup'ım (9 pedal,ara jaklar,çanta pedalboard adaptör vb..) kompe set bana ciddi bir rakama mal olmuştu ve yarı fiyatına satamadım.Pedalları böldüm tek tek satayım bari diye.Ve şuan mydukkan fiyatının yarısına veriyorum.Halen 5 pedal duruyor daha.Satılmadılar.
He paraya çok mu ihtiyacım var.Çalışıyorum iyi bir işim var,içerden çekerim,bir sonraki ay maaş yatar kaparım bir şekilde ama sorun bu siteye ne oldu da bu aletler bu paralara gitmiyor.
Her şeyi geçtim.Biri çıkmış ''blues junior'a 1400 çok istiyorsun'' yazmış.
29 yaşında adamım 6 yıl önce de bu sitedeydim.Misal o zaman bu adama farklı bir şey yazardım ama bildiğin cevap yazmak bile iimden gelmiyor.Yoruldum hacı.Satıp kurtulacam bidaha da tövbe.78 strat elimde kalırsa ona üzülmem.Çocuğa toruna kalır.Diğerlerini inatla gerekirse yarı fiyatından da ucuza satacam daha da piyangodan pedal amfi çıksa ''bana vermeyin ihtiyacım yok satmakla da uğraşamam'' derim.