Evet Premier Guitar Bonamassa nın kullandığı ürünleri hediye veriyor. Bınamassa para aldı mı acaba? 🙂"Give away" hediye arkadaşlar. Satmıyor, verilen fiyatlar hibenin ederini belirtmek içün. Piyasa ölmemiş yani.
Yanlış anlamadıysam tabi.
Abi ben dedim ver Js'i alayım diye. 😀 😀 😀Deli deliyi sever imam oluyu. Ben deli olmaya raziyim bu kadar imam arasinda. Isbu sanatci Joe Bonamassa bile olsa degismez bizim hissiyatimiz isteriz ki artist surunsun, show habere dussun, sokaktan karton toplasin; kadinsa pavyona dussun, kerhaneye dussun biz de aciyalim empati yapalim. Iki tane pedali aklindaki fiyata satamayan hemen katilsin koroya piyasa oldu, piyasa oldu diye haykirsin.
Kahrolsun piyasa diye yirtaraktan kendimizi bir bagirsak piyasa kahrindan olmez mi acaba? Nasilsa tum problemleri boyle cozuyoruz memlekette. Okuz gibi araba kullanan, vitesin yanindaki kutudan baklava zikkimlanarak giseden 70 ile gecen ne bileyim 30 senede bir lastik degistirmeye bile gonullu olmayan kimse yok bir mel'un trafik canavari var hep o olduruyor insanlari piyasa da boyle iste. Neyse su piyasa bir gebersin Satriani falan da mendil acsin da rahatliyalim bak benim ibanez Js 2 haftadir satilmadi.
Şuan kesinlikle 1400Hala 1400 ise alabilirim 😀
Son 2 senedir (özellikle) aldığım ekipmanı satmakta muazzam zorlanıyorum,ki eskiden sıfır ürün almadığım halde bu son 2 yılda mydukkandan aldığım çokça sıfır ürün de dahil bunlara.Elbette bir ürünü alıp bir süre kullanınca bunu satmaya kalktığınızda fiyat olarak zarar edeceksiniz.Ancak .. 2007-2010 arası dönemde de ben bu siteyi yoğun olarak kullandım ve böyle bir şey inanın söz konusu değildi.Ben kendi adıma kesinlikle site kullanıcılarının ekipman olarka doygunluğa ulaştığını ve bunun da sanırım alım gücünün artmasıyla ilintili olduğunu düşünüyorum.Bu gözler RG-350'lerin mydukkan fiyatlarına yakın gittiği,güncel ilk 2-3 sayfada tek tük strat ilanının olduğu ve onlara da dakkasında mesaj yağdığı zamanları gördü.Hani görmesem yaşamasam ''Uydurma'' diyeceğim.Yok hacı.Uydurma falan değil.Üst seviye mi diyelim,kemikleşmiş mi diyelim (en tipik örnek usa fender standart strat) ederi bellidir.Belliydi.Blues junior work and travel'cıları peynir ekmek gibi ülkeye soktuğu (ki 4'te 3'ü çalmak için değil satmak için getirirdi) aletlerdi.Eli boş dönen adam görmedim daha work and travel'dan.Ya strat getirilirdi ya blues junior.Ve satılırdı o aletler ilan açılır açılmaz.Ben gerçekten alım gücünün arttığına ve insanların ekipmana doyduğunu düşünüyorum artık.Eskiden siteden canon kamera almıştım bir keresinde.O bile bi zevkti.Gittigidiyor,sahibinden falan bakmıyordum.İhtiyacım olanı turkrocktan kolayca alıp kolayca elden çıkartabliyordum.Şu yaşadığım olay da bana bir derstir.Benim gençlere tavsiyem bu işle profesyonel uğraşmayacaksanız,Düzenli programa çıkmayacaksanız,daimi bir grubunuz yoksa ekipmana tonla para vermeyin.He bir de yaş durumu var.Harbiden öncelikler değişiyor,değişiyormuş.Daha da tövbe pedalmış amfiymiş.Ömrümü yedi arkadaş 7 yılda,kaç set up aldım bozdum,kaç strat,kaç amfi.ocağım kurudu.
Yurtiçi kargoyla geldi bana.Aynı şekilde gönderirim zaten.Sebebin bu olduğunu sanmıyorum.Samsun'da olduğunuz için millet kargodan tırsıyor olabilir. Tam kargo fiyatı belirler ve guzel paketlediğinizi iyice belirtirseniz daha rahat alıcı bulursunuz.