Pamela Spence

ılk ıkı sarkısı dısında pek begenmedım albumunu..istanbul super bı parca ama..dıger parcalarda bırbırıne benzıo sankı..sahıs olarak cok tatlı bı ınsan ama:)) ben 40 yasında bılıorum..demek klıbındekı kardesı..vay be..super kardeslerı var ınsanların:))
 
türkiye de bu prodüktörler ve bu zevkteki müzik dinleyicisiyle bu kadar olur...yazık olmuş o güzel sese...
 
2 albümünüde almadım.Klip şarkıları dışında dinlediğim parçası yok yani.. Şarkılarını da çok beendiğimi söyleyemem,ama MUCİZELER KOMEDİSİ'ndeki rol "cuk" oturmuş.Kısaca oyunculuğunu çok beğendim...Ayrıca izlenmesi gereken bir müzikal bence.Tavsiye ederim...
 
Eskiden Teonun geri vokalini üstleniyordu..O yüzden de Teo konserlerinde kendisiyle baya bir karşılaştım..Ama kendisini fazla sevmiyorum..Keşke geri vokale devam etseydi...;)
 
MorHatuN demiş ki:
teomanın şarkılarınada eşlik etmiş hatun ya.. zamparanın ölümünde falan o söylüyormuş bende kim bu güzel sesli hatun diyordum vay be :D


biraz geriden takip ediyorsun galiba ;) pamela spence teomanın eski vokalistiydi,daha da geçmiş dönemlerde (şu an ismini hatırlayamadığım)bir punk grubu vardı.bar programları yapıyordu.
 
Dün Posta da okudum.. Bir köşeyazarı yazmış bunu : 'Bir İstanbul Hikayesi' adlı parçasıyla büyük çıkış yapan Pamela.. diye devam ediyor.Yazık ya.Gülsem mi ağlasam mı bilemedim..
 
bir istanbul hikayesi mi yok artık bir istanbul masalı :D allam ya bir de köşe yazarlığı yapıyorlar önce sen parçanın adını öğren sonra yaz yap yorumu.. Allah bilir bu köşe yazarı hiç dinlememiştir bile... ;P
 
aaa evet bende görmüştüm o yazıyı!
daha da kötüsü vardı yazın bir festivalde pamela'nın
resmini koyup alına ünlü rock çı aslı da
festivaldeydi yazmışlardı:p
 
MorHatuN demiş ki:
pitisss demiş ki:
aaa evet bende görmüştüm o yazıyı!
daha da kötüsü vardı yazın bir festivalde pamela'nın
resmini koyup alına ünlü rock çı aslı da
festivaldeydi yazmışlardı:p
yok artık !.. ;)
sole bisiden olabilir, kendisinin diger ismi asli`dir.. fekat bilen kisi sayisi azdir..
ben albumu begendm.. hayat artik bana da guler, 1 tek ask icin, olume hasret, cok guclu olmak lazm bence cidden gusel.. istanbul da guzel tabe.. ama onceki album bence daha iiydi.. artuuuuuunnnnnnnn... seviom seni deli!! gercekten deli!!! :LOL:
 
Geri
Üst