Pamela Spence

fatalrockman demiş ki:
bencede sesi çok güzel pink'ine benzetiyorum biraz.çıkış şarkısı dışında pek diğer şarkılarını dinleme fırsatım olmadı.radyoda dinlerim ama pek rast gelmedi.
neyse bir kaç kişi beğenmemiş pek ama albümü nedersiniz alayım mı ki ben?dinlemeye değer mi?
pink emi benziyoo...?? :? nasıl yani arkadaşım pink sert kız şarkılarıda öyle...pamela sewmli cici bici bi kız olmadı yani..


:twisted: :twisted: :twisted:
 
rockman' e:
bence albümü almalısın.. ben çıktığından beri dinliyorum bıkmadım hala... en azından değişik bir tad bırakır sende.. almaya değer bence...

rapper'a :
Pink olayına gelince.. ilk albüm zamanları kendisi "türkiyenin pink'i olabilirim" gibi birşey demişti yanlış hatırlamıyorsam bir ropörtajında.. Konserini izleme fırsatın olursa, aslında pek de cici bici olmayıp, sert de olabildiğini görebilirsin.
yine rockman'e:
İlk albümü almadıysan 2.yi dinledikten sonra bence onu da edinmek isteyeceksin :)
 
arkadaşlar ankaralı amatör grup diplomatic immunity'nin pamela ile olan ilişkisini bilen var mı?
yedikule zindanlarında eşlik ettiler,14 şubatta overall'da yine beraber çalmışlar.olayın iç yüzü nedir yani?bilgilerndirin beni!hiç bir şey bilmiyorum :cry:
 
silent_guitar demiş ki:
arkadaşlar ankaralı amatör grup diplomatic immunity'nin pamela ile olan ilişkisini bilen var mı?
yedikule zindanlarında eşlik ettiler,14 şubatta overall'da yine beraber çalmışlar.olayın iç yüzü nedir yani?bilgilerndirin beni!hiç bir şey bilmiyorum :cry:

Diplomatic Immunity'den Artun ve Pamela iyi arkadaşlar, ayrıca albümün prodüktörlüğünü ve şarkıları yapan da Artun. İlk ve ikinci albümde gitarları çalan artun, davullar ilk albümde eralp (şu an dip.im. bateristi barış askerde olduğundan onun yerine diplomatic'te çalıyor), ikinci albüm de ise barış'a (diplomatic'in asıl bateristi) ait. Yine ilk albümün kayıtları da yanlış bilmiyorsam Diplomatic Immunity'nin basçısı Ahmet tarafından yapıldı. Ayrıca Diplomatic Immunity'nin klavyecisi Murat'ın da yine iki albümde katkıları var. Yani Pamela'yı Pamela yapan biraz da Diplomatic Immunity denebilir. Zaten konser performanslarında diplomatic immunity'le çıktığında apayrı oluyor. Benim bildiğim bağlantılar bunlar..
 
gülben ergen edasıyla rock müziği yapıyor kanımca.bir türlü ısınamadım kendisine.özgür kadın gibi takılıyor ama pazar keyfinide sunuyor.samimi yada bir misyonunun olduğunu düşünmüyorum. trend nereye ben oraya mantığında bir bayan şarkıcımız.
 
pamela spence benim için gerçekten çok özel bi insan çünkü hep yaşadıklarını ya da düşündüklerini dolandırmadan dümdüz yazıp sööleyebilen birine ihtiyaç duymuştum:)inanılmaz hoşuma gidiyor,hatta konserimizde de 1-2 parçasını sööledim geçenlerde büyük bir zevkle..
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
ilk albümü daha basarili,yenisini pek begenmedim.kararsiz bir albüm;:rock desen degil,pop desen degil,ne?
bi de klipte ne yaptigini anlayan var mi?çok gicik...
 
pamela bu albümde hiç bir sarkiyi iyi söylemiyor..isminin verdigi gazla olacak,yabanci pop özentisi var ama kapasite ve ses yok...Firtinalari Ebru Gündesten dinlemeyi tercih ederim..(o biraz daha iyi-arabesk gibi olsa da)
 
Geri
Üst