Pamela Spence

benim söz konusu sevgili şahsiyet için hiçbir kötü düşüncem yok, bişiler yapıyor kendi halinde neşeli flan...ancak kafama takılan birşey; gitar çalmayı biliyor mu? biliyorsa solo atabiliyor mu? gitar çalabilmesinin ya da solo atabilmesinin bir önemi yok ama; atamıyorsa hatta gitar da çalamıyorsa şarkıda niye kendisi çalıyormuş gibi bir tribe girmiş? e hiçbiri yok bari playback olayına çalışsaydın o tutuşla, şarkıdaki basit solo bile atılamaz!
 
ere_-15 demiş ki:
bu kadın ne şımarık yetişmiş böyle.teo'ya hiç yakıştıramadım.İnsan bi eğitir ya.Laubali şey.Allah'ın çatlağı.
çatlak vallahi...3-4 yıl önce teo'nun konserinde acayip dikkatimi çekmişti benim de arkada deli deli dans felan ediyodu bu kim yaw?falan dediğimi hatırlıyorum ben de....
 
Teo dediğin şahsiyet kimdir? İnsan terbiyesi üzerine master mı yapmıştır? Ayrıca (ben de bu hanım kızımızı sevmem ama) eleştirilerimizi biraz daha düzgün bi dille yapabilir miyiz? Sonuçta onun da sevenleri var.. :roll:
 
Teoman'ın vokalistliğini yapıyordu.O yüzden öyle dedim.Ama yine de sesi çok Güzel.O abuk sabuk hareketleri de dikkat çakmek için yapıyordu herhalde.Ama benim anlamadığım her röpörtajında sağlıklı yaşadığını söylüyorve sigara içiyor.Bütün gün yeşil çay içse de sesi klın çıkar.
 
Geri
Üst