Süleyman Bağcıoğlu

müziktek'e yazdığım gibi..akın seni de tanısak bir gün..müziktek'ten devam edelim..

süleyman bağcıoğlu haftaya geliyormuş sanırım ankara'ya..gelince onu gölge'de dinlemek yerine if dinlenmesini tavsiye eder sevgilerimi sunarım..
 
ailecek takip edilecek insanLar ...Ama Süleyman Bağcıoğlu her zaman ayrı bir tadtır , ruhtur , "Müzisyendir". Bi ara Bulutsuzluk Özlemi ile çalışmış ardından da aiLecek Blues Express'i kurup Ankara Manhattan'ı kendinden geçirmiştir . Türkiye'nin piyasasında bulunan sayılı "iyi "gitaristlerden. Herzaman Blues kokar .
bu yaz Olimpos Gölge Bar'ı renklendirmiştir.
 
blues express te oğlu da mı vardı?ne çalıyorlardı blues express le..besteleri varmıydı yoksa diğer eserleri mi yorumlauyorlardı?
 
yok oğlu deil de arda'yla(yegeni) ile b.express ile jam yaptıgı geceler cok olmuş .. cover çalıorlardı
proud mary'den , child in time'a muthiş coverlar ;)
 
walla ben süleyman bağcıoğunun nota bilip bilmediğini bilmiyorum ama fethi abi ( grubun basscısı) nota bilmiyor fakat çok güzel çalıyor bass la tappingleride çok güzeldir ayrıca vokal fatih örnek aldığım vokalllerdendir çok ii ama kendisine yazık ediyor sadece sahnede 1 paketten fazla sigara içiyor... child in timedeki o çığlıklarda dehşet
 
Daha önceden sorulmuş ama albümü falan mı çıktı :) ?
Kendisini bir kere canlı dinleyebildim, o da ne yazık ki çok az. Dİnlediğim kadarıyla çok iyiydi (Bu yorumlar haddime düşmüyor gibi hissediyorum ama) yalnız detaylı yorum yapabilicek kadar dinleyemedim. En kısa zamanda düzenli olarak takip etmeyi düşünüyorum.
Etraftan aldığım yorumlara göre gerçekten çok iyi bir blues - rock gitaristiymiş. Böyle insanların olması çok sevindirici tabi.
D.N: Kendisi bir TrioTopia konserini sonuna kadar izlemiş ve sonunda grubu tek tek güleryüzle tebrik etmiştir. Böylece kendisinin egolara yenik, büyük gitaristim havalarında biri olmadığını birebir görmüş olduk ve bu duruma çok sevindik.
 
ege..albümü yok bildiğim kadarıyla..ama bulutsuzluk özlemiyle "numara"nın mimarıdır..bir de "gitarın asi çocukları"nda bir şarkıya eşlik etmişti..
 
Perşembeleri Replik'te sanırım, ve giriş ücretsiz (Bu perşembe vardı, sanırım her perşembedir.)
En sonunda kendisini detaylı bir şekilde dinledim. Çok iyi diyebilirim ama beklediğimi bulamadım, belkide sağda solda duya duya gözümde çok büyüdü.
Yinede büyük keyifle dinlenilicek bir gitarist.
 
Bana anlatılanlara göre kendisini yine yeterince dinleyemediğime karar verdim. S.R.V usulü bir Little Wing çalıyormuş, bir de 15 dakika falan süren bir Sultans Of Swing yorumu varmış. Bunları kesin dinlemem gerek.
 
hendrix çaldığını ben de görmedim hiç.. yaştan kaybediyoruz sanırım.. önceleri çalarmış.. grubu gözlerimin önüne getirince, "bu adamlar gerçekten iyi" demeden edemiyorum.. ne zamandır dinlemiyorum.. haberdar olan biri yazsa nerede çaldıklarını
 
knopfler demiş ki:
hendrix çaldığını ben de görmedim hiç.. yaştan kaybediyoruz sanırım.. önceleri çalarmış.. grubu gözlerimin önüne getirince, "bu adamlar gerçekten iyi" demeden edemiyorum.. ne zamandır dinlemiyorum.. haberdar olan biri yazsa nerede çaldıklarını
Hemen söyleyelim Okan (Bende çok bilmiyorum ama..)
Salı gölgede, ve perşembeleri replikte olduğunu biliyorum (Ücretsiz).
Bir gün beraber gidebiliriz :)
 
Geri
Üst