İleride model yükseltirken takaslık veya elden çıkarması kolay bir gitar önerisi istiyorum. Bununla beraber bütçe dahilinde de bir amfiye ihtiyacım var.
bu tarz sololar çalacağım genelde strat kasa önerildi.
Ses kartıyla çalmaya başlamak gitardan soğutuyor tarzında yorumlar aldım. Gitarı tonu sesi ayarlamak bir tık yoruyormuş sanırımNux Mg300
Yok canım öyle şey mi olur ? Kim dediyse iletişimi kesmenizi öneririm çünkü tek yapacağınız ses kartını bağlayıp driver indirip program kurduktan sonra ayarını yapmak.Bilgisayar kullanmayı biliyorsanız zaten toplamda 10 dakikalık iş.Ses kartıyla çalmaya başlamak gitardan soğutuyor tarzında yorumlar aldım. Gitarı tonu sesi ayarlamak bir tık yoruyormuş sanırım
İleride model yükseltirken takaslık veya elden çıkarması kolay bir gitar önerisi istiyorum. Bununla beraber bütçe dahilinde de bir amfiye ihtiyacım var.
bu tarz sololar çalacağım genelde strat kasa önerildi.
Prosesör ile ses kartının olumlu farkları nedir pekiO fiyat bandında amfi yerine prosesör öneririm. Bende mooer ge150 var ve bir kaç yıl boyunca gayet kullanılabilir, fiyatına göre gayet iyi bir prosesör. Karmaşık bir yapısı da yok çok temel ve sade. Eğer 2. el uygun bulabilirseniz almanızı önerebililrim.
Prosesörü eğer ilerde sahne alırsan veya gitarını bir yere giderken yanında götürmen gerekirse ses kartına göre çok daha pratik ve rahat şekilde kurabiliyorsunuz. Onun dışında çoğu prosesörün üzerinde pedal da bulunuyor bu yüzden pedala wah vb. efektler atayarak kontrol edebiliyorsunuz. Ve benim fikrimce prosesörde ton yazması daha rahat oluyor. Neden bilmiyorum belki benle alakalıdır ama ses kartını bilgisayara bağlayıp guitar rigden ton yazmayı denerken oldukça kafam karışıyordu ve hep hazır tonları kullanıyordum. He tabi ses kartının olumlu yanı kayıt alacaksanız işinize yarayacak. Ama eğer mooer ge150 alacak olursanız o da bilgisayara bağlanıp ses kartı gibi kayıt için kullanılabiliyor diye biliyorum ama ses kartım da olduğu için hiç prosesör ile kayıt almayı denemedim kalitesi nasıldır vs. bilmiyorum.Prosesör ile ses kartının olumlu farkları nedir peki
Çevremde hiç gitardan anlayan birisi yok dolayısıyla ikinci el gitar almak biraz endişe yaratıyor bende. Bu arada 22 perdeli mi yoksa 24 perdeli mi gitar önerirsiniz. 23 perdeli önerilmedi.Forumda satılık aria pro2 fullerton vardı bir tane kesinlikle tavsiye ederim çok versatile bir gitar satıştakinin aynı renginden bende de var...yanına bir katana çektin mi baya götürür...
ben 24 perde tercih ediyorum çünkü 12. perdede çalarken bile hala klavyenin ortalarında bir yerde oluyorsun 15 17 gibi perdelere ulaşmak daha kolay ama bu sefer perde genişliği küçük oluyor parmaklarım bazen sığmıyor tercih meselesi yaniÇevremde hiç gitardan anlayan birisi yok dolayısıyla ikinci el gitar almak biraz endişe yaratıyor bende. Bu arada 22 perdeli mi yoksa 24 perdeli mi gitar önerirsiniz. 23 perdeli önerilmedi.
Ne çalacağına bağlı eksikliğini hissedebilirsin 24. perdenin. Çalacağın her şeyde ihtiyacın olmaz tabi ama hangi tür çalacağına bağlı çok kullanıla da biliyor.Çevremde hiç gitardan anlayan birisi yok dolayısıyla ikinci el gitar almak biraz endişe yaratıyor bende. Bu arada 22 perdeli mi yoksa 24 perdeli mi gitar önerirsiniz. 23 perdeli önerilmedi.
23 ... ????Bu arada 22 perdeli mi yoksa 24 perdeli mi gitar önerirsiniz. 23 perdeli önerilmedi
23 perde standart olarak pek göreceğiniz bir şey değildir. Hayatımda bir kere bir akustikte gördüm sanki...Çevremde hiç gitardan anlayan birisi yok dolayısıyla ikinci el gitar almak biraz endişe yaratıyor bende. Bu arada 22 perdeli mi yoksa 24 perdeli mi gitar önerirsiniz. 23 perdeli önerilmedi.
Perde gerçekten %0,5 fark eder 22 de olur 24 de...gitara bakacak illa forumdan birileri çıkar, zamanında şehirlere göre başlığımız vardı...Bostancı Maltepe Suadiye yakınındaysa bende destek olurum alacaksan ciddi...Çevremde hiç gitardan anlayan birisi yok dolayısıyla ikinci el gitar almak biraz endişe yaratıyor bende. Bu arada 22 perdeli mi yoksa 24 perdeli mi gitar önerirsiniz. 23 perdeli önerilmedi.