15 bin civarına masa amfisi

nkssclptr

nkssclptr
Bu konunun çok konuşulduğunu biliyorum fakat hep yeni modeller çıkıyor ve benim ihtiyacım biraz farklı 15w lik vox vx amfiye sahibim biraz sesi açınca bırakın komşuyu evdekilerde rahatsız oluyor watt ayarı var ama kısınca ses çamurlaşıyor ayrıca del+rev aynı anda kullanılmıyor amaç ses kalitesiyse boss katana 2. el alırdım fakat 15 watt bu kadar zorluyorsa 50 watt daha büyük speakerlara sahip ve neredeyse 2 kat ağırlıkta bir amfi almak mantıksız geliyor kaldık ki pratik bir amfi istiyorum aklıma estikçe evin istediğim odasına taşıyıp çalabileceğim yeri gelince şarjlı kullanacağım pc olmadığından telefon ile kayıt alabileceğim ve çeşitli efekler ile oynayabileceği bir amfi(çok sert şeyler çalmıyorum)
seçenek 1: positive grid spark 40(şarjlı mı bilmiyorum ve bütçemin üstünde fakat uygulamasının puanı iyi bağlantı sorunu olmaz)
seçenek 2:Mooer sd30i saydığım birçok özelliği karşılıyor fakat uygulama yorumları oldukça kötü code50 amfiden tecrübeliyim bağlantı problemleri çok can sıkıyor ama üstünde ayarları var.
seçenek 3:6 spider v20 çok gönlümde yok doğrusu
küçük amfiler ses tatmini deneyimlerinizi ve başka önerilerinizi de bekliyorum..

alternatif olarak da masaüstü diyebileceğin Spark 2 (kesinlikle 1 değil), Katana Air-Ex, Boss Dual Cube, Yamaha THRii olabilir
spider V düşüneceksen de biraz daha özellikli 30 veya büyüğü 60 bak bari

Geri